- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
ünsal sanchez e hernandez +5msen kimsin lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ünsal sanchez e hernandez +5msen kimsin lan
agüeronu alacamman. city
düşüneyimünsal sanchez e hernandez +5m
sanchezi ben arjantin 2.lige almıştım İYİ GELİŞİYOdüşüneyim
??? kostek olmasaksanchezi ben arjantin 2.lige almıştım İYİ GELİŞİYO
alma knk ben değilimagüeronu alacam

okey senın ıcınde benım ıcınde ıdeal gibi sanchezi istememın sebebi 2 zenci stoper oynatacak olmamdüşüneyim
Halledersiniz nasılsa denetlenmıyor@İlyas Karaca Renktas Cleverley'e yaptigin teklifi kabul edemiyorum. Gunde ayni ligdeki arkadasindan en fazla 1 oyuncu alabiliyormussun.
Yarin son taksidi hallederiz artik.
Bu arada dedigin gibi win win oldu.
bende de 9 tane varmış keşke 9 forvetim olsaydızaten dolu stoperım var beles verecegım gibi
@İlyas Karaca Renktas Cleverley'e yaptigin teklifi kabul edemiyorum. Gunde ayni ligdeki arkadasindan en fazla 1 oyuncu alabiliyormussun.
Yarin son taksidi hallederiz artik.
Bu arada dedigin gibi win win oldu.
hangisini alayımalma knk ben değilim
ben yoldaŞfiyild'ım
transferin yattı??? kostek olmasak
Kardesim biz sikeyi kurallarina uygun bir sekilde yapiyoruz. Ortada illegal 1 durum yok. Cekemeyen anten taksin.Halledersiniz nasılsa denetlenmıyor
Halledersiniz nasılsa denetlenmıyor
ÜNSAL sanchezi saltransferin yattı
farketmez renktaş teklif orada duruyor şuan paramın 14m sini harcamıyorum o para yokmuş gibi davranıyorum istediğin zaman kabul edersin tabi en erken yarın kabul edebiliyorsun

Dostlugumu gostermek adına sana stoper satmak ısterımKardesim biz sikeyi kurallarina uygun bir sekilde yapiyoruz. Ortada illegal 1 durum yok. Cekemeyen anten taksin.
Varane'e talibim reco 14 milyona almissin 18m milyona bitsin bu isARKADAŞLAR genc stoper satılır ısteyen teklıf atsın düsük teklıfe satmam