- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
gorevlı uyuma şike yapılıyor gece vakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz daha biriktir70 m bütçem var
geçmiş olsun hepinize
@Onur Adıbelli
2 kişiye teklif yolladım renktaş teklifi
herkese açıklamak gerekirse
30m neymar + 5.31 cleverley(oyun değeri) + 3.47 femenia(oyun değeri) = 38.78
17m baştan verilerek neymar alındı cleverley için 13.3 verildi femenia için 8.7 verildi
bu şekilde 39m vermiş oluyorum renktaşa ve 2 oyuncunun değerleri ve neymarın 30m sini vermiş bulunuyorum
güzel tezgah
porto yöneticileri gibisin reis onlar da moutinho ve james rodriguezi paketle 70 milyona monacoya sattı. moutinho için sportinge %25 pay verecekti onun değerini 1m gösterip jamesi 69ye satmış gibi yaptılar. sporting de 250bin aldı@Onur Adıbelli
2 kişiye teklif yolladım renktaş teklifi
herkese açıklamak gerekirse
30m neymar + 5.31 cleverley(oyun değeri) + 3.47 femenia(oyun değeri) = 38.78
17m baştan verilerek neymar alındı cleverley için 13.3 verildi femenia için 8.7 verildi
bu şekilde 39m vermiş oluyorum renktaşa ve 2 oyuncunun değerleri ve neymarın 30m sini vermiş bulunuyorum
Benımle böyle degis tokus yapmak ısteyen varmı arkadaslar gizli yaparız
senın takım neydı kardesım bı ınceleyım sende benımkını ıncele bakalım belkı tarla sürerizgizli olursa asıl şike olur renktaşımtransferi nasıl açıklayacaksınız transferler listesinde görünen
![]()
senın takım neydı kardesım bı ınceleyım sende benımkını ıncele bakalım belkı tarla süreriz
porto yöneticileri gibisin reis onlar da moutinho ve james rodriguezi paketle 70 milyona monacoya sattı. moutinho için sportinge %25 pay verecekti onun değerini 1m gösterip jamesi 69ye satmış gibi yaptılar. sporting de 250bin aldı![]()
niye kardeşbiraz daha biriktir
faize at 1 hafta para kas rtaşniye kardeş
3 milyonunu şimdi vereyim gerisini 25. hafta öderim faiziyleARKADAŞLAR genc stoper satılır ısteyen teklıf atsın düsük teklıfe satmam
zaten dolu stoperım var beles verecegım gibi3 milyonunu şimdi vereyim gerisini 25. hafta öderim faiziyle
sen kimsin lan3 milyonunu şimdi vereyim gerisini 25. hafta öderim faiziyle
man. citysen kimsin lan