gorevlı uyuma şike yapılıyor gece vakti

70 m bütçem var
geçmiş olsun hepinize

@Onur Adıbelli

2 kişiye teklif yolladım renktaş teklifi

herkese açıklamak gerekirse

30m neymar + 5.31 cleverley(oyun değeri) + 3.47 femenia(oyun değeri) = 38.78

17m baştan verilerek neymar alındı cleverley için 13.3 verildi femenia için 8.7 verildi

bu şekilde 39m vermiş oluyorum renktaşa ve 2 oyuncunun değerleri ve neymarın 30m sini vermiş bulunuyorum

@Onur Adıbelli

17m baştan verilerek neymar alındı cleverley için 13.3 verildi femenia için 8.7 verildi

bu şekilde 39m vermiş oluyorum renktaşa ve 2 oyuncunun değerleri ve neymarın 30m sini vermiş bulunuyorum
VnB1UPB3dx9s5oVAyvLvia8EMWq9ETnCOI6F__m_6h4mU5L-ua0g9S_NPJ2uD2Z3mcKQUie0

hakkaniyetli bir anlaşma bence hem elinden 5 coins vermeden ve satılmasını beklemeden 2 oyuncudan hızlıca kurtuluyor maksimum verimde hemde 30mye satmış oluyor neymarı ve her zaman parası olmuş olacak dün 17 yi harcadı bugün 22 daha gelecek ve hala harcamaya devam edebilecek @Onur Adıbelli renktaşım bence win-win

bende bu sürede sürekli kullanacağım neymara antrenman basıyorum :D

Benımle böyle degis tokus yapmak ısteyen varmı arkadaslar gizli yaparız

@Onur Adıbelli

porto yöneticileri gibisin reis onlar da moutinho ve james rodriguezi paketle 70 milyona monacoya sattı. moutinho için sportinge %25 pay verecekti onun değerini 1m gösterip jamesi 69ye satmış gibi yaptılar. sporting de 250bin aldı :D

senın takım neydı kardesım bı ınceleyım sende benımkını ıncele bakalım belkı tarla süreriz

aston villa reis incele bakalım :D

porto yöneticileri gibisin reis onlar da moutinho ve james rodriguezi paketle 70 milyona monacoya sattı. moutinho için sportinge %25 pay verecekti onun değerini 1m gösterip jamesi 69ye satmış gibi yaptılar. sporting de 250bin aldı :D

onlar üst seviyeymiş ben bir tık altıyım :D

ARKADAŞLAR genc stoper satılır ısteyen teklıf atsın düsük teklıfe satmam

Geri
Üst Alt