- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
asalamun alaykum futbol sevdalıları. az önce param bitti bundan sonra istediğim futbolcuları satmak istesenizde bi anlamı kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsi redrecep yıldırıma gönlünü hoş edecek teklifler yaptım
Mbappebiz teklifimizi yapıyoruz en azından senin gibi telefonu yüzüme kapatmadı kibarca reddetti
Teşekkürler peki felix ile dembele için sorsam![]()
degerle alakası yok ki bu isin sen benım defansın degerınde topcu bulamıcan 2 gun sonra
![]()
Yav Felix İspanya Ligi'ndeoyunun mekaniklerini çözmüş ibrahim renktaş lige girdiği gibi kaşif yolladığından eminim![]()
way be farkımız açılmış biraz dahaasalamun alaykum futbol sevdalıları. az önce param bitti bundan sonra istediğim futbolcuları satmak istesenizde bi anlamı kalmadı
Yav Felix İspanya Ligi'nde
Dembele ve Mbappe Fransa'da
Mbappe ve Felix'in guc araliklari +85
Dembele 75-84
Oyunun mekanigi roket bilimi degil sonucta. İbrahim G.'nin gunahini almak istemem ama bunda bir bit yenigi var gibi. Onceki OSM'de de nerde bir wonderkid var tak diye bulup getiriyordu. Geriden gelip 1 milyarlik kadro kurdu.![]()
yok be reis oynatmayı dusunmeyıp satmak için aldığım çer çöp yuzunden düne göre kadro değeri az da olsa yüksek gözüküyor. takımın içi boş halenway be farkımız açılmış biraz daha
Mbappe icin kaşif yollamadigini, +85 < 24 yas şeklinde arama yaptığını ve Felix + Mbappe'nin önünde belirdigini yazdı geçmiş sayfalarda.ben açıklayayım ilk 2 transferi 25 yaş altı 85+ şeklinde arattırdığı için buldu
1 gün sonra ise dembeleyi direkt olarak fransız ve ispanya ligi olarak arattığı için buldu arada 1 gün var dembele ve felix-mbappe olayının
Mbappe icin kaşif yollamadigini, +85 < 24 yas şeklinde arama yaptığını ve Felix + Mbappe'nin önünde belirdigini yazdı geçmiş sayfalarda.![]()
Satın alma olayına ok zaten, benzer vakalar defalarca önceki OSM'de oldu ve olmaya da devam edecek.şansına küs bence mesela benim o sabah sadece 1 oyuncum satılmışken @İbrahim Gençtürk renktaşımızın 3 oyuncusu satılmış ve 85+ 24< aramasında 2 tane mis gibi oyuncu çıkmış![]()
Satın alma olayına ok zaten, benzer vakalar defalarca önceki OSM'de oldu ve olmaya da devam edecek.
Lakin Saint E.'de simdiye kadar kasiften kamyonla oyuncu aldım ve arattim, bu ayarda 2 tane wonderkid'in aynı anda denk geldiğine şahit olmadım. Zaten çok spesifik birini aramiyorsan hep belirli oyuncuları buluyor.
Neyse hayırlısi bakalım.![]()
Şike yaptik. Yapabiliyorsaniz yargilayin. Hadi bakalim.ONU BUNU GECELIM DEEEE
27 MILYONLUK NEYMAR NASIL 17 YE GITTI????
Şike yaptik. Yapabiliyorsaniz yargilayin. Hadi bakalim.
Kiskanmayin lutfen. Sike yapmak mesele degil. Mesele sike yapip yakalanmamak.Hergun yazacagim len bunuEn alakasiz yerlerde. Elime düştün dayioglu!