biz teklifimizi yapıyoruz en azından senin gibi telefonu yüzüme kapatmadı kibarca reddetti :D

Teşekkürler peki felix ile dembele için sorsam :D
Mbappe
Dembele
Felix

Bu 3 adami ayni gun icerisinde tek seferde nasil bulup getirdigini ciddi bir sekilde sorgulamamiz gerekiyor ama millet bizim transferde taksit yapmamiza takilmis durumda. Ey ahali, uyumayin. Buna benzer bir durum onceki OSM'de yine İbrahim G.y'e denk gelmis ve @Yusuf Ciftci'nin dikkatini cekmisti. Bu da etti 2. :D

Bir seyler dondugune yemin edebilirim ama kanitlayamam. :D

oyunun mekaniklerini çözmüş ibrahim renktaş lige girdiği gibi kaşif yolladığından eminim :D
Yav Felix İspanya Ligi'nde
Dembele ve Mbappe Fransa'da
Mbappe ve Felix'in guc araliklari +85
Dembele 75-84

Oyunun mekanigi roket bilimi degil sonucta. İbrahim G.'nin gunahini almak istemem ama bunda bir bit yenigi var gibi. Onceki OSM'de de nerde bir wonderkid var tak diye bulup getiriyordu. Geriden gelip 1 milyarlik kadro kurdu. :D

Yav Felix İspanya Ligi'nde
Dembele ve Mbappe Fransa'da
Mbappe ve Felix'in guc araliklari +85
Dembele 75-84

Oyunun mekanigi roket bilimi degil sonucta. İbrahim G.'nin gunahini almak istemem ama bunda bir bit yenigi var gibi. Onceki OSM'de de nerde bir wonderkid var tak diye bulup getiriyordu. Geriden gelip 1 milyarlik kadro kurdu. :D

ben açıklayayım ilk 2 transferi 25 yaş altı 85+ şeklinde arattırdığı için buldu

1 gün sonra ise dembeleyi direkt olarak fransız ve ispanya ligi olarak arattığı için buldu arada 1 gün var dembele ve felix-mbappe olayının

ben açıklayayım ilk 2 transferi 25 yaş altı 85+ şeklinde arattırdığı için buldu

1 gün sonra ise dembeleyi direkt olarak fransız ve ispanya ligi olarak arattığı için buldu arada 1 gün var dembele ve felix-mbappe olayının
Mbappe icin kaşif yollamadigini, +85 < 24 yas şeklinde arama yaptığını ve Felix + Mbappe'nin önünde belirdigini yazdı geçmiş sayfalarda. :D

Mbappe icin kaşif yollamadigini, +85 < 24 yas şeklinde arama yaptığını ve Felix + Mbappe'nin önünde belirdigini yazdı geçmiş sayfalarda. :D

şansına küs bence mesela benim o sabah sadece 1 oyuncum satılmışken @İbrahim Gençtürk renktaşımızın 3 oyuncusu satılmış ve 85+ 24< aramasında 2 tane mis gibi oyuncu çıkmış :D

şansına küs bence mesela benim o sabah sadece 1 oyuncum satılmışken @İbrahim Gençtürk renktaşımızın 3 oyuncusu satılmış ve 85+ 24< aramasında 2 tane mis gibi oyuncu çıkmış :D
Satın alma olayına ok zaten, benzer vakalar defalarca önceki OSM'de oldu ve olmaya da devam edecek.
Lakin Saint E.'de simdiye kadar kasiften kamyonla oyuncu aldım ve arattim, bu ayarda 2 tane wonderkid'in aynı anda denk geldiğine şahit olmadım. Zaten çok spesifik birini aramiyorsan hep belirli oyuncuları buluyor.

Neyse hayırlısi bakalım. :D

Satın alma olayına ok zaten, benzer vakalar defalarca önceki OSM'de oldu ve olmaya da devam edecek.
Lakin Saint E.'de simdiye kadar kasiften kamyonla oyuncu aldım ve arattim, bu ayarda 2 tane wonderkid'in aynı anda denk geldiğine şahit olmadım. Zaten çok spesifik birini aramiyorsan hep belirli oyuncuları buluyor.

Neyse hayırlısi bakalım. :D

valla orasını bilmiyorum orayı ibrahim renktaşa sormak lazım

Kaşiften bi halt gelmemis yav. Veya ise yarar adamları hep siz toplsmissiniz.
Neyse forvete ihtiyacım var totnım pazarina bi göz atayim ne var ne yok

Geri
Üst Alt