kane'i sakatlayanın allah bin türlü belasını!

Makul fiyatlara iş yapmayan oyuncusunu satmayı düşünen varsa görüşelim

Ona değilde başkasına teklif attım
Abi o veleti şu anda satmayı düşünmüyorum. Geliştirip takımın 1 parçası haline getirmek gibi bir hedefim var. Deli gibi gelişiyor çünkü. Zaten 4-5-1 oynadığım için bolca orta sahaya ihtiyacım var.
Eğer kaşifi < 24 yaş, çift yönlü, 75-84 arası kriterlerinde gönderirsen bu fiyata 79'luk adam bulma ihtimalin epey yüksek. En kötü aynı overall'daki adamı bundan daha da aşağıya getiriyor.

ya arkdaş everton dostluk maçı atıyor adamı yenıyorum farklı sonra ben murhana atıyorum o da beni yeniyor
lanet bi taktiğim var bi kuramadım gitti şu takımı

@Aslan Karadağ 6-3-1 çıkmana mı şaşırsam, benim 5 şut atıp gol atamadığım yerde 3 şut ile gol bulup maçı kazanmana mı bilemedim. Stalingrad Savaşı'na mı çıkıyorsun be reis. :D

Yenilmezlik taktiği isteyenler dm özellikle kadro değeri zayıf kulüpler
Çağrı Yüce renktaşımın 4834838483 milyonluk yıldızlar karması takımını fakir ama tabanca gibi gençlerden kurduğum takımla şampiyonluktan etmiştim. İnanmayınız lütfen. Oyunda yenilmezlik taktiği vs yok. 10 kg bal 30 TL reklamları gibi mesaj olmuş rengim. :D

Çağrı Yüce renktaşımın 4834838483 milyonluk yıldızlar karması takımını fakir ama tabanca gibi gençlerden kurduğum takımla şampiyonluktan etmiştim. İnanmayınız lütfen. Oyunda yenilmezlik taktiği vs yok. 10 kg bal 30 TL reklamları gibi mesaj olmuş rengim. :D
Büyük takımlar her sezon böyle 1-2 maç yaşarlar ben bu taktikte iddialıyım kardesim

Geri
Üst Alt