- 10 Nisan 2013
- 58.941
- 42.343
- 3.943
Alacak hiç oyuncu bırakmamışsınız ne güzel olmuş böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş yapmayan değil de, takımı gençleştirmeye çalışıyorum biraz. 15'e aldığım 84'lük Savic'i 17'ye bırakırım abi.Makul fiyatlara iş yapmayan oyuncusunu satmayı düşünen varsa görüşelim
3 milyon 250ye anlasiriz@Murat Saylak senin Rudiger ile benim Diego Carlos'u takas edelim. 2M veririm üstüne. 1 tane Afrika'lı stoper fena olmaz.
Adamların yaşı aynı, aralarında 1 overall var yav. 3.25 nedir.3 milyon 250ye anlasiriz
mountu ucuza verdim onun hatrinaAdamların yaşı aynı, aralarında 1 overall var yav. 3.25 nedir.![]()
Ne senin dediğin olsun, ne benim. 2.75'e anlaşalım.mountu ucuza verdim onun hatrina
zaten adam satilmiyor
hem alman milli oyuncu veriyorum
iyiNe senin dediğin olsun, ne benim. 2.75'e anlaşalım.![]()
Ona değilde başkasına teklif attımİş yapmayan değil de, takımı gençleştirmeye çalışıyorum biraz. 15'e aldığım 84'lük Savic'i 17'ye bırakırım abi.
Abi o veleti şu anda satmayı düşünmüyorum. Geliştirip takımın 1 parçası haline getirmek gibi bir hedefim var. Deli gibi gelişiyor çünkü. Zaten 4-5-1 oynadığım için bolca orta sahaya ihtiyacım var.Ona değilde başkasına teklif attım
Yolladım ben de teklifi.
dostlugumuzun pekismesinden hosnut oldugumu belirtmek isterimYolladım ben de teklifi.
Çağrı Yüce renktaşımın 4834838483 milyonluk yıldızlar karması takımını fakir ama tabanca gibi gençlerden kurduğum takımla şampiyonluktan etmiştim. İnanmayınız lütfen. Oyunda yenilmezlik taktiği vs yok. 10 kg bal 30 TL reklamları gibi mesaj olmuş rengim.Yenilmezlik taktiği isteyenler dm özellikle kadro değeri zayıf kulüpler
Büyük takımlar her sezon böyle 1-2 maç yaşarlar ben bu taktikte iddialıyım kardesimÇağrı Yüce renktaşımın 4834838483 milyonluk yıldızlar karması takımını fakir ama tabanca gibi gençlerden kurduğum takımla şampiyonluktan etmiştim. İnanmayınız lütfen. Oyunda yenilmezlik taktiği vs yok. 10 kg bal 30 TL reklamları gibi mesaj olmuş rengim.![]()