- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
liverpoolu kolay gececegimEminim ki şu an Yusuf Çiftçi acaba Recep bana karşı hangi sistemle çıkacak diye meraktan kafayı yiyordur.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
liverpoolu kolay gececegimEminim ki şu an Yusuf Çiftçi acaba Recep bana karşı hangi sistemle çıkacak diye meraktan kafayı yiyordur.![]()
Reco macta sadece benim tozumu alir baska bir sey alamazEminim ki şu an Yusuf Çiftçi acaba Recep bana karşı hangi sistemle çıkacak diye meraktan kafayı yiyordur.![]()
Kepçap mayonez de olsun mu renktaş?95+
23-
hücumcu defans oyuncusu alınır(30+ atak)
%100 kazandıran taktıgımle sizlerleyım
Walker vardi gitmis 18e felan95+
23-
hücumcu defans oyuncusu alınır(30+ atak)
Kaşifi sırf acaba bu sefer nelerle dönecek diye merak ettiğimden gönderiyorum.scouta 85 üstü adam getir diyoruz herif 79lu buluyor
mbappe+felix falan cikmasini gectim en dandik adamlari getirdi simdiye kadar bana
scouttan iyi topcu bulan 3-5 adim önde
Reis 90'lık 100'lük oyuncuları alamıyoruz ki. Çok pahalı. 90'lık bir orta saha alabilmem için 30M filan ödemem lazım. Bize 85-88 arası adamlar lazım ama onlar da yok. Listedeki herifler ya çöp ya da alınamayacak kadar pahalı.yav topcu kalmadı olayı da hikaye topcu kalmasa arada bi transfer listesine düşen 90lık delikanlılar neden düşüyor
veya herkese 78 79luk getirdiği adamları 12 saat sonra neden 102 gucle listede görüyoruz almayınca.
eskiden oynadığımız oyunlar daha beterdi kalabalık ve yoğunluk bakımından ozamanlar bu tür sorunu bu kadar yasamamıştık.
sistemin bi konudan dolayı hırtlık yapası var fakat anlamadım bi türlü
Uygulaması da bok gibi abi. Uygulamadan oynuyorum. Kasıyor, donuyor... Bi sayfayı yükleyene kadar mevsimler değişiyor.Kaşif eskiden daha iyi çalışıyordu bozulmuş biraz. Bi de uygulama kullanamıyorum o yüzden mobil browserdan oynamak zor oluyor yav.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uygulaması da bok gibi abi. Uygulamadan oynuyorum. Kasıyor, donuyor... Bi sayfayı yükleyene kadar mevsimler değişiyor.
nasıl yok la iosta vardı eskıden cıkısBildirim açısından iyi antrenman maç vs takip edemiyorsun browserda. Hesap çıkışı yok iosta, eski hesap açık ben de kendi hesabıma giremiyorum oyunda.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaşlı o be 2 maça perti çıkar :/Walker vardi gitmis 18e felan
nasıl yok la iosta vardı eskıden cıkıs