%100 kazandıran taktıgımle sizlerleyım

yönetimden biri kane'i satmam konusunda baskı yapıyor
özel biriyle görüşmüşler
satacaksın dediler bakalım çarpışıyoruz

scouta 85 üstü adam getir diyoruz herif 79lu buluyor

mbappe+felix falan cikmasini gectim en dandik adamlari getirdi simdiye kadar bana

scouttan iyi topcu bulan 3-5 adim önde

scouta 85 üstü adam getir diyoruz herif 79lu buluyor

mbappe+felix falan cikmasini gectim en dandik adamlari getirdi simdiye kadar bana

scouttan iyi topcu bulan 3-5 adim önde
Kaşifi sırf acaba bu sefer nelerle dönecek diye merak ettiğimden gönderiyorum. :D
Kaşif işi boş. Topçu kalmadı çünkü. En iyi adamlar zaten PL'deydi. Diger liglerde geriye kalan az miktardaki iyi adamlar da 1 günde bitti. 20 aktif menajer var. Her biri 2 oyuncu alsa 40 oyuncu eder zaten.

Bu arada Cesar A.'ya talibim. Sistem bu gece oyuncularımı alır, senin topçuları almaz ise 21M'a salarsın artık adamı.

yav topcu kalmadı olayı da hikaye topcu kalmasa arada bi transfer listesine düşen 90lık delikanlılar neden düşüyor
veya herkese 78 79luk getirdiği adamları 12 saat sonra neden 102 gucle listede görüyoruz almayınca.
eskiden oynadığımız oyunlar daha beterdi kalabalık ve yoğunluk bakımından ozamanlar bu tür sorunu bu kadar yasamamıştık.
sistemin bi konudan dolayı hırtlık yapası var fakat anlamadım bi türlü

Kaşif eskiden daha iyi çalışıyordu bozulmuş biraz. Bi de uygulama kullanamıyorum o yüzden mobil browserdan oynamak zor oluyor yav.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yav topcu kalmadı olayı da hikaye topcu kalmasa arada bi transfer listesine düşen 90lık delikanlılar neden düşüyor
veya herkese 78 79luk getirdiği adamları 12 saat sonra neden 102 gucle listede görüyoruz almayınca.
eskiden oynadığımız oyunlar daha beterdi kalabalık ve yoğunluk bakımından ozamanlar bu tür sorunu bu kadar yasamamıştık.
sistemin bi konudan dolayı hırtlık yapası var fakat anlamadım bi türlü
Reis 90'lık 100'lük oyuncuları alamıyoruz ki. Çok pahalı. 90'lık bir orta saha alabilmem için 30M filan ödemem lazım. Bize 85-88 arası adamlar lazım ama onlar da yok. Listedeki herifler ya çöp ya da alınamayacak kadar pahalı.
Kadro derinliği için adam lazım. İş yapacak kadar iyi ama çok da pahalı olmayacak cinsten...

Kaşif eskiden daha iyi çalışıyordu bozulmuş biraz. Bi de uygulama kullanamıyorum o yüzden mobil browserdan oynamak zor oluyor yav.

Uygulaması da bok gibi abi. Uygulamadan oynuyorum. Kasıyor, donuyor... Bi sayfayı yükleyene kadar mevsimler değişiyor.

Uygulaması da bok gibi abi. Uygulamadan oynuyorum. Kasıyor, donuyor... Bi sayfayı yükleyene kadar mevsimler değişiyor.

Bildirim açısından iyi antrenman maç vs takip edemiyorsun browserda. Hesap çıkışı yok iosta, eski hesap açık ben de kendi hesabıma giremiyorum oyunda.

Bildirim açısından iyi antrenman maç vs takip edemiyorsun browserda. Hesap çıkışı yok iosta, eski hesap açık ben de kendi hesabıma giremiyorum oyunda.

nasıl yok la iosta vardı eskıden cıkıs

Geri
Üst Alt