Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 mayısı gölgelemek için yaptığın bu hareket hanene - getirdi aslan karadağYarın başlıcaz 4 kişilik boş yerimiz var
biz katıldık aslan can
Lig belli mi modum?Yarın başlıcaz 4 kişilik boş yerimiz var
Yoğun istek üzerine EPLLig belli mi modum?
Senin aklında San Marina 2. ligi vardı sanırım rengim.Yoğun istek üzerine EPL
4 kişi bağla yoksa yine başka lig açmak zorunda kalabilirizSenin aklında San Marina 2. ligi vardı sanırım rengim.![]()
Benim biraderi de say renktaş.4 kişi bağla yoksa yine başka lig açmak zorunda kalabiliriz
Yukarıdaki mesajla birlikte, kaldı 3. En kötü ihtimalle 3 kişi eksik başlarız yav. Bir şey olmaz. Sonra gelen illaki olur. Zaten son OSM'de Murat Kara ve Berke Deniz ligi hemen bıraktı. 2 kişi eksik oynadık. Zevkten 1 şey eksilmedi.4 kişi bağla yoksa yine başka lig açmak zorunda kalabiliriz
Bugün yan İngiltere Ligi'nde parayı domuzcuk yapıp, marketten topçu almışım.Yukarıdaki mesajla birlikte, kaldı 3. En kötü ihtimalle 3 kişi eksik başlarız yav. Bir şey olmaz. Sonra gelen illaki olur. Zaten son OSM'de Murat Kara ve Berke Deniz ligi hemen bıraktı. 2 kişi eksik oynadık. Zevkten 1 şey eksilmedi.
Katılalım o vakit. @YmyKing nickim.Yukarıdaki mesajla birlikte, kaldı 3. En kötü ihtimalle 3 kişi eksik başlarız yav. Bir şey olmaz. Sonra gelen illaki olur. Zaten son OSM'de Murat Kara ve Berke Deniz ligi hemen bıraktı. 2 kişi eksik oynadık. Zevkten 1 şey eksilmedi.
@Yasin Yıldırım Knka gel.
@Emrah Yıldırım Abi katılmak ister misin?
Katıldı@Murat Saylak KADI MURHANEDDIN katiliyor musun reis katil da yargila şunları
Yazin o halde kirmayak@Musap Aydinli katılsana musarpım
Sen katılmadın değil mi..
hayir rtas bana intihar olurSen katılmadın değil mi..
Eğlencesine oynuyoz katıl bence..hayir rtas bana intihar olur