- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Pahalı da olsa hayalimdeki forveti aldım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynisini denedim .dabsurd teklifler yollarken ulan belki yanlışlıkla kabul eder diye umutlanıyorum fakat insanlar pür dikkat oynuyor oyunu.
Marcus'u bana satman için tüm şartlar uygun. 20M. Sar götüreyim.Pahalı da olsa hayalimdeki forveti aldım![]()
30 ver bak indirim yaptımMarcus'u bana satman için tüm şartlar uygun. 20M. Sar götüreyim.![]()
Marcus'u bana satman için tüm şartlar uygun. 20M. Sar götüreyim.![]()
Veresiye teklif etmeyiniz lütfen.Kalan 13 m yi satıştan sonra yollayayım üstadım 17 ye sar bana Neymarı
89'luk Cavani'yi 15'e alıp 85'lik adama 30M istemek de artık yani...30 ver bak indirim yaptım![]()
Kaşifi kaçak yollarla ülkeye soktum para yok diye. Sen bana veresiye diyorsun aga.Ekli dosyayı görüntüle 79797
Demek böyle ha
Kaşifi kaçak yollarla ülkeye soktum para yok diye. Sen bana veresiye diyorsun aga.![]()
33lük cavani'yi 15e alıp 22'lik adama 30 istemek diyelim89'luk Cavani'yi 15'e alıp 85'lik adama 30M istemek de artık yani...![]()
hamlelerini beğeniyorumkaşifi mbappeye yollayanlara tepkim
![]()
Tebrik ederim. OSM tarihinde ilk defa veresiye oyuncu transferine imza attın.Kardeşim 13 milyonun garanti başka bir oyuncu satıldığı an direkt cebinde olacak 3mlik bir adamına 16 m teklif yapacaktım![]()
Hile mile yok kardeşim! Ebedi dostum @İlyas Karaca'nın yoğun ısrarları karşısında dayanamadım ve '' senden kıymetli mi, al senin olsun '' diyerek TAKSİTLE sattım.19m'lik neymar 17ye satılmış
HİLE VAR
ADMİN YOK MU ??!!!