Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Halen gözüm Marcus'da ama 30M istiyor yav @Cihan Ağzıkara.aynenticarette devamlılık esastır biz sadece ticareti hızlandırdık
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halen gözüm Marcus'da ama 30M istiyor yav @Cihan Ağzıkara.aynenticarette devamlılık esastır biz sadece ticareti hızlandırdık
![]()
Halen gözüm Marcus'da ama 30M istiyor yav @Cihan Ağzıkara.![]()
10M veririm.lamelayı alsanıza
12.5 anlaşalım10M veririm.
attığım teklife bakar mısın rica etsem12.5 anlaşalım
şike yapıyolar gibi görünüyor dışardan bakıncaSessegnonu hangi futbol fakiri 12m e sattı
allah belanı versin yaattığım teklife bakar mısın rica etsem
benSessegnonu hangi futbol fakiri 12m e sattı
teklif iyiydi neyını reddettin yav. ver işte yarına kadar kafa dinleallah belanı versin ya
Lamela'ya 3 M vermem o kadar rezil bi adam. Bu arada Rashford'a rakip çıktı haberin olsun10M veririm.
10M'dan 1 kuruş fazla vermem. Oyuncular satılmıyor zaten. Param da yok. Oyuncu satılınca 10M verebilirim, tabii o zaman kadar sistem almazsa. Ha yok dersen de bir şey diyemem.12.5 anlaşalım
Ne rakibi?Lamela'ya 3 M vermem o kadar rezil bi adam. Bu arada Rashford'a rakip çıktı haberin olsun![]()
Birinden teklif geldi güzel bi teklif hem deNe rakibi?![]()
Musap 30m verirdim ona
Valla 20M'dan 1 kuruş fazla vermem. Oyuncular satılmıyor diye taksit yapar hale geldik. 20M'dan fazla veren de kendini kazıklar yani. 15M'a 85'lik adam bulunuyor 24 yaş altı.Birinden teklif geldi güzel bi teklif hem deRakibe saygı çerçevesinde kim olduğunu söylemicem
![]()
12.45010M'dan 1 kuruş fazla vermem. Oyuncular satılmıyor zaten. Param da yok. Oyuncu satılınca 10M verebilirim, tabii o zaman kadar sistem almazsa. Ha yok dersen de bir şey diyemem.
anlamadım dayiMusap 30m verirdim ona
30 m verirdim kime sattın geri alanlamadım dayi