- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
:/Satmam diyor bi tek onu alabilmiş zaten![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:/Satmam diyor bi tek onu alabilmiş zaten![]()
kadronu göster bakim napi10
musap benım oyuncuları satın alsana kamki zengin takımsın yap bi güzellik fakır takımlara
ulan satmadın şu yarasa yiyeni bana inad ettin. neyse prisic mi ne umut bulut gibi bi herif onu aldım orayaEkli dosyayı görüntüle 80214Ekli dosyayı görüntüle 80215
forvet ve defans çalışmalarım devam etmektedir
5.fln olursunEkli dosyayı görüntüle 80214Ekli dosyayı görüntüle 80215
forvet ve defans çalışmalarım devam etmektedir
forvet ya da savunma verulan satmadın şu yarasa yiyeni bana inad ettin. neyse prisic mi ne umut bulut gibi bi herif onu aldım oraya
bekle.forvet ya da savunma ver
gereken cevabı sahada vereceğiz5.fln olursun
reis arjantin 2.ligde ben bile daha iyi kadro kurmustum
bu devies 2şer 2şer mi seviye atlıyor üstat bu herif bu kadar yoktu dün
bu ligde hersey yasak kasif beklıyon antrenman beklıyon öyle topcu kalmıyorreis arjantin 2.ligde ben bile daha iyi kadro kurmustum
aynen 2 kere antrenmanda 2ser atlıyor cözemedımbu devies 2şer 2şer mi seviye atlıyor üstat bu herif bu kadar yoktu dün
bizde de öyleydi reis 16 saate kaşif geliyo, bi arkadaşın kaşifi paraları yiyip geliyodu topcu bulmadanbu ligde hersey yasak kasif beklıyon antrenman beklıyon öyle topcu kalmıyor
kaşif geldi herifi içeri almıyom para yok diye, dışarda üşütecekmusap benım oyuncuları satın alsana kamki zengin takımsın yap bi güzellik fakır takımlara