- 24 Mayıs 2009
- 17.317
- 20.298
- 2.643
Güzel bi 11 kurduğumu düşünüyorum @Musap Aydinli reyiz ilk maçta rencide edip özgüvenimle oynamazsa tabi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musapı görüyorsun dimi reis zengin takıma kapak atınca nasıl tanımamazlıktan geliyor. bişey rica ettik görmemzlikten geliyor.kaşif geldi herifi içeri almıyom para yok diye, dışarda üşütecek
bizim de zamanımız gelecek reis, lig 15 haziranda bitiyomusapı görüyorsun dimi reis zengin takıma kapak atınca nasıl tanımamazlıktan geliyor. bişey rica ettik görmemzlikten geliyor.
ondaki olanakalar bende olacak tüm yoksul kulüpleri paraya boğardım. insanın gönlü bol olacak arkdaş
@Ünsal Vardar gerekli önlemleri al derimbi topcumu yarınki maca özel hazırladım 3 asist yapacak tek basına
biz unsalla anlastık 1 defans karsılıgı kaleyı bos bırakacak@Ünsal Vardar gerekli önlemleri al derim
Param yok yaw.. oyuncular gitmiyormusapı görüyorsun dimi reis zengin takıma kapak atınca nasıl tanımamazlıktan geliyor. bişey rica ettik görmemzlikten geliyor.
ondaki olanaklar bende olacak tüm yoksul kulüpleri paraya boğardım. insanın gönlü bol olacak arkdaş
münih harici alman liginden hiçbir topçu yok databasede, lisansını alamamışlar diğer takımların ve alman liginin.Hakimi icin kasifi yolladik baska oyuncular ile geldi, bundesliga'dan Gnabry, Coutinho ve Thiago'yu bulup getiriyor ama Hakimi'yi getirmiyor ne kadar sacma
neymarı 20 futbol topu karsılıgında almışlar diye duydum abiBu Neymar kaç milyona gitmişti ya? 17 milyoncuk muydu?
neymarı 20 futbol topu karsılıgında almışlar diye duydum abi
veren eli alan el görmeyecek diyorduk da bu kadarı fazla gibi abiRamazan ayindayiz. Bu yuzden güzel bakıp guzel görmeye calisiyorum. Ama Neymarin 17 milyona gitmesini Ramazanin huzur ve bereketi bile bana izah edemiyor!![]()
veren eli alan el görmeyecek diyorduk da bu kadarı fazla gibi abi
ve cengiz kurtoğlu HAİN GECELERi yazdı abiMevlana hazretleri zamanında 'başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol' demişti. Simdi Neymarin 17 milyona gittigini gorseydi bu sözüne tövbe getirirdi

vay kıral uyumadın mı sen daha yav. sahuru bi yaparsın arslanlar gibi uyursun iftara kadar pofur pofurve cengiz kurtoğlu HAİN GECELERi yazdı abi![]()
uyku düzenini oturtmaya calısıyorum yav bugün hiç uyumicamvay kıral uyumadın mı sen daha yav. sahuru bi yaparsın arslanlar gibi uyursun iftara kadar pofur pofur