Güzel bi 11 kurduğumu düşünüyorum @Musap Aydinli reyiz ilk maçta rencide edip özgüvenimle oynamazsa tabi :D

kaşif geldi herifi içeri almıyom para yok diye, dışarda üşütecek
musapı görüyorsun dimi reis zengin takıma kapak atınca nasıl tanımamazlıktan geliyor. bişey rica ettik görmemzlikten geliyor.
ondaki olanaklar bende olacak tüm yoksul kulüpleri paraya boğardım. insanın gönlü bol olacak arkdaş

musapı görüyorsun dimi reis zengin takıma kapak atınca nasıl tanımamazlıktan geliyor. bişey rica ettik görmemzlikten geliyor.
ondaki olanakalar bende olacak tüm yoksul kulüpleri paraya boğardım. insanın gönlü bol olacak arkdaş
bizim de zamanımız gelecek reis, lig 15 haziranda bitiyo ;)

bi topcumu yarınki maca özel hazırladım 3 asist yapacak tek basına

ondaki olanaklar bende olacak tüm yoksul kulüpleri paraya boğardım. insanın gönlü bol olacak arkdaş
Param yok yaw.. oyuncular gitmiyor

Hakimi icin kasifi yolladik baska oyuncular ile geldi, bundesliga'dan Gnabry, Coutinho ve Thiago'yu bulup getiriyor ama Hakimi'yi getirmiyor ne kadar sacma
münih harici alman liginden hiçbir topçu yok databasede, lisansını alamamışlar diğer takımların ve alman liginin.
iyi topçular vardı özellikle dortmund ve leverkusende.

halen satış yok. osm bildirimi gelsin diye telefonun başında çaresiz bekliyorum

Geri
Üst Alt