tüm topcular satılmıs yine sabah beri topcu satılıyor

90lık adamlara sevinmeyin beyler 2 haftaya herkesin kadrosunda min adamlar 105 falan olur oyunu bilenler farkı bu sürede açıyor zaten

1588672802640.webp

Beyler gizli antrenman kullanımı açık ha sonra görmedim duymadım bilmiyordum olmasın
Herr seferinde sadece 3 bc istiyor diye açtık onu da

25 yaş altı 80+ oyuncu kalmadı ha.
Topçularımızın hepsi satılıyor ama alacak topçu yok :crushed:

Orta saha alacagim diye sevinirken, kasifin 30 yas ustu 80'lik ceri copu getirdigini gorunce yasanan hayal kirikligi...
Topcu kalmamis saka maka...
Bugun kazanmam hakikaten mucize olur. Kale, defans ve forvet 11'ini hallettim de ligin en kotu orta sahasina sahibim. Yimpas Yozgatspor bile bu OS'ye üstünlük kurar...

Neyse, tek sevindirici yani, Tagliafico'yu kimse kapmadan listeden alabildim...
Bakalim, yarin nelerle dönecek pezevenk kasif...

Orta saha alacagim diye sevinirken, kasifin 30 yas ustu 80'lik ceri copu getirdigini gorunce yasanan hayal kirikligi...
Bugun kazanmam hakikaten mucize olur. Kale, defans ve forvet 11'ini hallettim de ligin en kotu orta sahasina sahibim. Yimpas Yozgatspor bile bu OS'ye üstünlük kurar...

Benim keko da sabah sattigim thiagoyu scouting olarak önüme atti .. aldim yine .d

sabah 3 tane genc ortasaha aldım satılır tanesı 20m

Fakir malı Kante'si Idrissa Gueye ve Stefan Savic ekibimize katilmistir.

Geri
Üst Alt