- 8 Temmuz 2015
- 35.825
- 70.676
- 3.893
senin için lig zorlu geçecek gibi11-9 sut
60-40 top
0-0
bu ne lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin için lig zorlu geçecek gibi11-9 sut
60-40 top
0-0
bu ne lan
yok be üstad 40 kusur maç var daha kadrolar çok değişir öyle deme senmurhana yenilmişim ben de, benim için lig bitmiştir bu saaten sonra
AHIMIZ VAR MUSAP AHIMIZ11-9 sut
60-40 top
0-0
bu ne lan
1 puan da kapanır 3 puan da diyelim o zamanyok be üstad 40 kusur maç var daha kadrolar çok değişir öyle deme sen
Ohoooo sen daha 11-9 şuta bu ne lan diyorsan lig ortasında oyunu bırakırsın herhalde. 6-15 tarzı istatistiklerle yenildiğimiz kamyonla maç olmuştu önceki OSM'de.11-9 sut
60-40 top
0-0
bu ne lan
HoaydaOhoooo sen daha 11-9 şuta bu ne lan diyorsan lig ortasında oyunu bırakırsın herhalde. 6-15 tarzı istatistiklerle yenildiğimiz kamyonla maç olmuştu önceki OSM'de.![]()
5 şut atıp maç kazandığım vs de olmuştu şimdi tabii. Bu tür sonuçlara hazırlıklı ol.Hoayda
PARDON 11-6
5 şut atıp maç kazandığım vs de olmuştu şimdi tabii. Bu tür sonuçlara hazırlıklı ol.![]()
@Ünsal Vardar17 sut cekmıs aslanlar ama yetermı yetmez bu gece yemek yok
@Cihan Ağzıkara City deplasmanına 4-2-4 çıkmak ne bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterimEkli dosyayı görüntüle 80253
Öyle galiba...
Adam acemi rengim. Deniyor işte. Deneye deneye çözecek oyunu lig bittiğinde.@Cihan Ağzıkara City deplasmanına 4-2-4 çıkmak ne bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterim
yendın mıAdam acemi rengim. Deniyor işte. Deneye deneye çözecek oyunu lig bittiğinde.![]()
O taktikle o takıma deplasmanda 0-0@Cihan Ağzıkara City deplasmanına 4-2-4 çıkmak ne bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterim
0-0yendın mı
Di maria İnsigne Cavani Rashford 4lüsü bir gol bile atamamış. FM taktiğim şimdilik tutmadı diyemem ama üzdüAdam acemi rengim. Deniyor işte. Deneye deneye çözecek oyunu lig bittiğinde.![]()
Bana da 4-2-4 çıkar mısın? Bir şey deniyeceğim de...Di maria İnsigne Cavani Rashford 4lüsü bir gol bile atamamış. FM taktiğim şimdilik tutmadı diyemem ama üzdü![]()