- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Tamam iste yawçöp oyuncuların parasınıda verdim onur renktaş 39m kazandı toplam 3 transferden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam iste yawçöp oyuncuların parasınıda verdim onur renktaş 39m kazandı toplam 3 transferden
Kardeşim böyle muhabbetler sürekli döner bizde yapardık. Tek seferde o kadar tutarı ödeyemezdik 2-3 parçada alırdık. Niye istifa ettin yav tekrar dönemezsin o takıma@Emrah Yıldırım
abi hadi şaka yaparsın ama yok sağol bu yapılan şaka değildi ben, benim dışımda gelişen bir şeyden dolayı ve hakkını verdiğim olaydan sonra hileci hak yiyen olarak anılamam allah belamı verseydi de yapmasaydım 17m teklif @Onur Adıbelli renktaşımın kabul edeceği tuttu
istifa ettim oyunu oynayabilirsiniz hileci arkadaşınız artık yok
Kardeşim böyle muhabbetler sürekli döner bizde yapardık. Tek seferde o kadar tutarı ödeyemezdik 2-3 parçada alırdık. Niye istifa ettin yav tekrar dönemezsin o takıma
Sen ligde olmayan adamı niye ciddiye alıyorsun?abi dönmeyeceğim zaten hadi ibrahim arkadaş biliyor muhabbeti esprisine yazacağını söyledi ve yazıyor takılıyor onu biliyorum birisi geliyor şike yapmakla suçluyor adama durumun açıklanan mesajını atıyorum hileci diyor bana bunun neresi şaka bana anlatır mısın ? arkadaş dönüp takımımı alabilir bu arada ben bir daha bu forumda lige girmeyeceğim çünkü şaka değildi abi bu ithamlar.
Sen ligde olmayan adamı niye ciddiye alıyorsun?
kim bu Ünsal miligden birisi ben bu transferi yaptığım için [ona göre sadece 17m vermişim oyuncuya) istifa edip bana şike yapmak ve hile yapmak gibi ithamlarda bulundu ve istifa nedeni buymuş
kim bu Ünsal mi
Aga 1 kişi öyle dedi diye istifa edilir mi yawligden birisi ben bu transferi yaptığım için [ona göre sadece 17m vermişim oyuncuya) istifa edip bana şike yapmak ve hile yapmak gibi ithamlarda bulundu ve istifa nedeni buymuş
Ya sen niye ciddiye alıyorsun ligi bırakman daha mı iyi herkes için daha kötü oldu şu anligden birisi ben bu transferi yaptığım için [ona göre sadece 17m vermişim oyuncuya) istifa edip bana şike yapmak ve hile yapmak gibi ithamlarda bulundu ve istifa nedeni buymuş
hmm unsal da oyle bi seyler diyodu o sandim,hasan ay isimli renktaş
Aga 1 kişi öyle dedi diye istifa edilir mi yaw
Aykırı bir durum olsa bizde derdik zaten
gscadmir'e davet at bakalım. takım bok gibi ama boş kalmasınUla zevkine bir lig açalım dedik yaptığınıza bak
Oyundan istek atan muhammetayhan95 buradaysan beni bul