@Emrah Yıldırım
abi hadi şaka yaparsın ama yok sağol bu yapılan şaka değildi ben, benim dışımda gelişen bir şeyden dolayı ve hakkını verdiğim olaydan sonra hileci hak yiyen olarak anılamam allah belamı verseydi de yapmasaydım 17m teklif @Onur Adıbelli renktaşımın kabul edeceği tuttu

istifa ettim oyunu oynayabilirsiniz hileci arkadaşınız artık yok

@Emrah Yıldırım
abi hadi şaka yaparsın ama yok sağol bu yapılan şaka değildi ben, benim dışımda gelişen bir şeyden dolayı ve hakkını verdiğim olaydan sonra hileci hak yiyen olarak anılamam allah belamı verseydi de yapmasaydım 17m teklif @Onur Adıbelli renktaşımın kabul edeceği tuttu

istifa ettim oyunu oynayabilirsiniz hileci arkadaşınız artık yok
Kardeşim böyle muhabbetler sürekli döner bizde yapardık. Tek seferde o kadar tutarı ödeyemezdik 2-3 parçada alırdık. Niye istifa ettin yav tekrar dönemezsin o takıma

Kardeşim böyle muhabbetler sürekli döner bizde yapardık. Tek seferde o kadar tutarı ödeyemezdik 2-3 parçada alırdık. Niye istifa ettin yav tekrar dönemezsin o takıma

abi dönmeyeceğim zaten hadi ibrahim arkadaş biliyor muhabbeti esprisine yazacağını söyledi ve yazıyor takılıyor onu biliyorum birisi geliyor şike yapmakla suçluyor adama durumun açıklanan mesajını atıyorum hileci diyor bana bunun neresi şaka bana anlatır mısın ? arkadaş dönüp takımımı alabilir bu arada ben bir daha bu forumda lige girmeyeceğim çünkü şaka değildi abi bu ithamlar.

abi dönmeyeceğim zaten hadi ibrahim arkadaş biliyor muhabbeti esprisine yazacağını söyledi ve yazıyor takılıyor onu biliyorum birisi geliyor şike yapmakla suçluyor adama durumun açıklanan mesajını atıyorum hileci diyor bana bunun neresi şaka bana anlatır mısın ? arkadaş dönüp takımımı alabilir bu arada ben bir daha bu forumda lige girmeyeceğim çünkü şaka değildi abi bu ithamlar.
Sen ligde olmayan adamı niye ciddiye alıyorsun?

Ula zevkine bir lig açalım dedik yaptığınıza bak
Oyundan istek atan muhammetayhan95 buradaysan beni bul

ligden birisi ben bu transferi yaptığım için [ona göre sadece 17m vermişim oyuncuya) istifa edip bana şike yapmak ve hile yapmak gibi ithamlarda bulundu ve istifa nedeni buymuş
Aga 1 kişi öyle dedi diye istifa edilir mi yaw
Aykırı bir durum olsa bizde derdik zaten

Harbiden bana birisi sike yapiyorsun dese Avatarimi gülen aziz yildirim yapardim la. Mutlu olurdum böyle oyunda sike yapabildim diye xd

ligden birisi ben bu transferi yaptığım için [ona göre sadece 17m vermişim oyuncuya) istifa edip bana şike yapmak ve hile yapmak gibi ithamlarda bulundu ve istifa nedeni buymuş
Ya sen niye ciddiye alıyorsun ligi bırakman daha mı iyi herkes için daha kötü oldu şu an

Aga 1 kişi öyle dedi diye istifa edilir mi yaw
Aykırı bir durum olsa bizde derdik zaten

ciddi söylüyorum bende böyle olsun istemezdim @Onur Adıbelli renktaşım bana güvendiği için vermiş oyuncuyu bende hiç kimsenin midesi bulanmasın diye hakkaniyetle karşılığını verdim ama biri bana gelip şikeci derse ben durmam abi burada

Kulübe az az fiyat önerip oyuncu mu alsam :devilish:

Geri
Üst Alt