- 10 Nisan 2013
- 58.941
- 42.343
- 3.943
İyi olurbenım takımda topcu yok hepsi yaslı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi olurbenım takımda topcu yok hepsi yaslı
fosu mensahı belese verıyımİyi olur
fosu mensahı belese verıyım
lige gelen yenı uyeye tesvik diyelımOOO ŞİKE HA
Bakayım helefosu mensahı belese verıyım
sen kıme gelıyon sımdı hangı takımCoin olan esas osm hesabımın şifresini hatırlamıyordum o hesabı buldum şimdi forumdakilerle arkadaşız zaten o hesapta. South'u lige gelmek isteyen birisi varmış ona bırakırım. Biraz alıp satalım heyecan olsun.
Aston'u ben aldım South'u iş yerinden arkadaşım gelirse ona vericem yoksa birisi varmış girmek isteyen ona bırakıcam.sen kıme gelıyon sımdı hangı takım
aston ıyıymıs ona topcu yokAston'u ben aldım South'u iş yerinden arkadaşım gelirse ona vericem yoksa birisi varmış girmek isteyen ona bırakıcam.
Ben alırımaston ıyıymıs ona topcu yok
Aslında olay orda kopuyor bu neymar ilk bana geldi kasiften ben yaslı dıye almadım ardından onur almıs oda gıtmıs satmıs gerisanirim neymari recep yildirima vermekten baska bi care kalmadi
coin bi ise yaramıyor pek bızım lıgde süreyi beklıyon cabuk bitiremıyon antrenmanları kasifi falanBenim hesapta da deli coin vardı lan, yaşıyor mudur acaba
saNeymar falan geçin olm, Rodrigo, Vinicious, Valverde, Fati, Dembele, Tonali, Chiesa vs. falan bunları toplamaya bakın, yaşlı adam almak saçmalık bu oyunda.
İnceleyeyim şu takımını hele