- 24 Mayıs 2009
- 17.317
- 20.299
- 2.643
Bu kaşif neden bu kadar pahalıya getiriyo oyuncuları, sevmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normalde mbappeyi benim almam gerekiyordu da maliyetimiz elvermedi işler orda çığırından çıktı diyebilirizAslında herşey diger ibrahim @İbrahim Gençtürk ün mbappeyı herkesten önce almasıyla basladı.
aynı gece 3 uyemız ıbo ben onur mbappe ıcın kasif gondermıs ibo mbappeyı kapınca kasifte bana neymar falan geldı bende yanındakı 2 forveti aldım neymarı almadım. onurda mbappe sevdası ile kalkıp malesef neymarı gorunce almak zorunda kaldı.
Mbappe dün ilk macında 3 gol atmıstır. Ligin kaderi belirlenmıstir
Sana en azindan oyuncu getiriyor. 85 üstü diyorum hirbo 82 getiriyorBu kaşif neden bu kadar pahalıya getiriyo oyuncuları, sevmedim
Borc verebılırım gerı +5m faizleBu kaşif neden bu kadar pahalıya getiriyo oyuncuları, sevmedim
Senin daha neye ihtiyacın var kiiiSana en azindan oyuncu getiriyor. 85 üstü diyorum hirbo 82 getiriyor
10 milyonum var reisBorc verebılırım gerı +5m faizle
gece 100 milyonluk satış yapmış sonrada tüymüş buralardan@Osman SEDEN caktırmadan gelıyor
neymarı satıyon muRecep'i banlarsak sorun çözülecek gibi görünüyor
OS rotasyona de jong istemistim biriniz almis... arthur felan iyi olurSenin daha neye ihtiyacın var kiii
Herkesin bir fiyatı vardır. Ligimizi karıştıran bu oyuncu satmam gerekir.neymarı satıyon mu
görünüşe göre fiyatı 17mHerkesin bir fiyatı vardır. Ligimizi karıştıran bu oyuncu satmam gerekir.
20 ye alirimHerkesin bir fiyatı vardır. Ligimizi karıştıran bu oyuncu satmam gerekir.
kimlere yaptığını söyle sana verip vermeyeceğini söyleyeyimLeicestere iki oyuncu icin iyi teklifler yaptim
Tielemanns+ valverde + ndidikimlere yaptığını söyle sana verip vermeyeceğini söyleyeyim
sana asensioyu satacagım aksamLeicestere iki oyuncu icin iyi teklifler yaptim