Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MeaerrCL ligine gelinde grup yapalım
İstifanı sun yarına kadar.tüm futbolcumlarım kelepir fiyattan satılıktır
kavga çıktı
sebepİstifanı sun yarına kadar.
He ya. Biraz oyle oldu.Ben birsey demedim ki? Yuh yani yine kabak benim üzerimde patladi. Sike degil parayi bölmüstür yazdim. Hatta keske bana böyle iftira gelse Aziz yildirim avatari yapardim gülerek gicikligina
Keyfi.
tamam ettimKeyfi.
Abi @Murat Saylak Topcusunu satmiyor zengin oldugu halde. 11'lik adama 17 önerdim, 21 istedi. Bugun 18'e ciktim. Yine satmazsa bir seyler yapabilir miyiz?İstifanı sun yarına kadar.
Dogru, bir onceki OSM'de performans alamadim ve sattim. Ama ayni Lewandowski Saint E.'de 36 gol 5 asist mi ne yapti. Daha 3 hafta var ligin bitmesine. 97'lik Mane de sifir verim verdi ve sattim. Performans alma isi sans isi yani. Takimdan takima degisiyor.
Öd xdHe ya. Biraz oyle oldu.Şu " belki çöp oyuncularla odendi " kismini yanlis anlamisim olayin sicakligiyla. Sorry.
Meaerr
buraya da gireyim
jübile yapayım bu iki ligle artık
hangi takımı alayımBak bakayım gelmiş mi
Yeni hesap açıp gel teklifini sunduk ama kabul etmedi o iki takımı Emrah Yıldırım ve arkadaşı yönetecekSen kim oluyorsun da milleti şike yapmakla suçluyorsun? Te Allahim ya. Ugrastigimiz tiplere bak.
@Musap Aydinli Sana da yakismadi. İlyas Karaca elli sefer acikladigi halde ya oyle yaptiysaniz ya boyle yaptiysaniz filan demek nedir ya?
Yav @İlyas Karaca aga sen de su herif yuzunden niye istifa ediyorsun guzel adam? Ah be abi ya.
@Ibrahim Özveren Abi biliyorum seni, aciklama yapman bile gereksiz. Gönlunu ferah tut. Senlik bir durum yok.
Biraz uyuduk neler olmus.
@Aslan Karadağ İlyas Karaca'yi tekrar Aston Villa'nin basina getirmek mumkun mu?
hangi takımı alayım
napoliynen giriş yapmış bulunuyorumGüzel bir takım al transfer yapalım.