Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Benim oyuncular 2 gundur satilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
81'lik Keita'ya 20M istersen satılmaz tabii.Benim oyuncular 2 gundur satilmiyor
![]()
Revize teklifimi ilettim.81'lik Keita'ya 20M istersen satılmaz tabii.![]()
Ben de ilettim abi. 9.5M'a kadar çıktım. Senin istediğin rakam çok ya. Nerdeyse max fiyatı.Revize teklifimi ilettim.
Lige yeni geldim henüz dinamiklerini tanıma fırsatım olmadı. Sen dediğim miktarı kabul et dostluğumuz pekişsin, bizimde ödemelerimiz var oyuncuların parası ödenmemiş sahaya çıkmak istemiyorlar.Ben de ilettim abi. 9.5M'a kadar çıktım. Senin istediğin rakam çok ya. Nerdeyse max fiyatı.![]()
Abi Neymar, Firmino filan var ya sende. Sende de para yoksa artık...Lige yeni geldim henüz dinamiklerini tanıma fırsatım olmadı. Sen dediğim miktarı kabul et dostluğumuz pekişsin, bizimde ödemelerimiz var oyuncuların parası ödenmemiş sahaya çıkmak istemiyorlar.
Lan takımı aldığımda 2m para vardı o da maçtan sonra gelen para.Abi Neymar, Firmino filan var ya sende. Sende de para yoksa artık...![]()
Lan takımı aldığımda 2m para vardı o da maçtan sonra gelen para.
Naingolan'ı almasan iyiymiş yavElektrik faturasınıda ödeyemiyormuşsunuz sayın Çebi
Gitmeden bankalar Birliği ile anlaşıp 25 mye 2 orta saha aldım sizi kitledim sonra kaçtım şimdi 63747473. Otelimi açıcam davetiye yollarım size![]()
Naingolan'ı almasan iyiymiş yav
@İlyas Karaca Ramazan Ramazan nerelerde yedin paraları?Lan takımı aldığımda 2m para vardı o da maçtan sonra gelen para.
Yaşadığım sıkıntıları gör işte. 11'e vereyim oyuncuyu bizde işimize bakalım.@İlyas Karaca Ramazan Ramazan nerelerde yedin paraları?
Abi İlyas Karaca takımı batırmış, kalan parayı da yemiş. Olaylar üstüne kalmasın diye de istifa etmiş görünüyor.
Abi '' şu aşamada '' 79'luk defansa eğer 11M verirsem Watford taraftarı beni çıplak bi şekilde sokakta kovalarlar.Yaşadığım sıkıntıları gör işte. 11'e vereyim oyuncuyu bizde işimize bakalım.
Naingolan'a 10 milyon vereyim sar admirimYaşadığım sıkıntıları gör işte. 11'e vereyim oyuncuyu bizde işimize bakalım.