- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Asensio ofans lazim deilsana asensioyu satacagım aksam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asensio ofans lazim deilsana asensioyu satacagım aksam
valverde retTielemanns+ valverde + ndidi
Tmmdirvalverde ret
tilemans ret
ndidi ok
Teklif yolladim @Mehmet EroğluTmmdir
SON DK : İbrahim Ozveren hakkında Neymar transferiyle ilgili soruşturma başlatılmıştır.
@İlyas Karaca yav niye bıraktın ne güzel sohbet muhabbet zaman geçiriyoduk
valla üzüldüm, adam kendi bırakıp gitmiş bahane arıyorken sana sarmış.Yine ederiz sohbet orası kolayama daha fazla oynamak isteyemedim oyunu açıkcası
)valla üzüldüm, adam kendi bırakıp gitmiş bahane arıyorken sana sarmış.
neyse, hayırlısı.
( Yeni hesap açıp dön)
Sen kim oluyorsun da milleti şike yapmakla suçluyorsun? Te Allahim ya. Ugrastigimiz tiplere bak.

Noluyo yav@İlyas Karaca Henmen yeni bir hesap aciyorsun abi. Hadi. Tum bunlari yasanmamis olarak kabul edeceksin. Sana da ders olsun. Biri bir sey dedi diye istifa edilir mi.
Ne sen sor, ne ben anlatayim abi. Onceki sayfalari oku en iyisi.Noluyo yav
birader ortalığı ne karıştırıyorsunhmm unsal da oyle bi seyler diyodu o sandim,
neyse yav ciddi degil kimse sen geri dön rtas sen gidersen kimse durmaz ligde
:sarıkalp::kırmızıkalp:
Ben birsey demedim ki? Yuh yani yine kabak benim üzerimde patladi. Sike degil parayi bölmüstür yazdim. Hatta keske bana böyle iftira gelse Aziz yildirim avatari yapardim gülerek gicikliginaSen kim oluyorsun da milleti şike yapmakla suçluyorsun? Te Allahim ya. Ugrastigimiz tiplere bak.
@Musap Aydinli Sana da yakismadi. İlyas Karaca elli sefer acikladigi halde ya oyle yaptiysaniz ya boyle yaptiysaniz filan demek nedir ya?
Yav @İlyas Karaca aga sen de su herif yuzunden niye istifa ediyorsun guzel adam? Ah be abi ya.
@Ibrahim Özveren Abi biliyorum seni, aciklama yapman bile gereksiz. Gönlunu ferah tut. Senlik bir durum yok.
Biraz uyuduk neler olmus.
@Aslan Karadağ İlyas Karaca'yi tekrar Aston Villa'nin basina getirmek mumkun mu?