Yahu beyler neler olmuş.. Bukadar ciddiye almayın bu işi.. Geçmiş ligten kalan @Onur Adıbelli ile bir tatli rekabetimiz vardi. Bir ara bu konu altinda Onur ve Ilyas kardesin Neymar uzerinden yaptiklari transferi yazdi @İbrahim Gençtürk kardeşim. Bende Onura takilmak bakimindan ona yazmıştım, hergun girip yazacagim diye. Zaten Onur buna gülerek karsilik vermisti.

Benim hicbir baglantim yok ligteki oyuncularla. Sadece arada girer Onura laf atmak icin yazarim.. @İlyas Karaca arkadasimida cok severim. Konunun baslarinda zaten demistim Aston Villa çıktıysa şanslı olabilirsin, bu takimla şampiyonlugum var diye. Boyle deger verdigim arkadaşlari neden kotulemek isteyeyim..

Bukadar ciddiye almayin ya.. Ben burdan üzüldüm bu yazıları görünce.

Konunun buraya varacağını dusunemedim. Birdaha bu konu altında böyle yazmak istemem. @Onur Adıbelli ve @İlyas Karaca guzel arkadaslardir. Onlarda lütfen haklarını helal etsinler..

Yönetim beni bu konudan uzaklaştırmak istersede kabulum. Ligte oynamıyorum. Sadece eski lig te ki rekabet sebebiyle takilmak istemiştim. Tekrar hepinizden ozur dilerim

SON DK : İbrahim Ozveren hakkında Neymar transferiyle ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Adminim, açıklamayı ustte yaptim.. Kotu bir niyet yoktu. Sırf birkac arkadasa geçmişten gelen rekabet sebebiyle takılmıştım. Yazdim bunu zaten konunun başlarında bir yerde. Ozur dilerim..

Şampiyonlar ligine katıldım başlamasına 3 gün var. Nick verinde davet atayım takılalım.

Yılların Manu'su bi oyuncu satamıyor nalet olsun Ferguson'u çağıralım başkan

Ekli dosyayı görüntüle 80297

Temiz iş şike falan yok aynen devam
Sen kim oluyorsun da milleti şike yapmakla suçluyorsun? Te Allahim ya. Ugrastigimiz tiplere bak.

@Musap Aydinli Sana da yakismadi. İlyas Karaca elli sefer acikladigi halde ya oyle yaptiysaniz ya boyle yaptiysaniz filan demek nedir ya?
Yav @İlyas Karaca aga sen de su herif yuzunden niye istifa ediyorsun guzel adam? Ah be abi ya.
@Ibrahim Özveren Abi biliyorum seni, aciklama yapman bile gereksiz. Gönlunu ferah tut. Senlik bir durum yok.

Biraz uyuduk neler olmus.
@Aslan Karadağ İlyas Karaca'yi tekrar Aston Villa'nin basina getirmek mumkun mu?

Sen kim oluyorsun da milleti şike yapmakla suçluyorsun? Te Allahim ya. Ugrastigimiz tiplere bak.

@Musap Aydinli Sana da yakismadi. İlyas Karaca elli sefer acikladigi halde ya oyle yaptiysaniz ya boyle yaptiysaniz filan demek nedir ya?
Yav @İlyas Karaca aga sen de su herif yuzunden niye istifa ediyorsun guzel adam? Ah be abi ya.
@Ibrahim Özveren Abi biliyorum seni, aciklama yapman bile gereksiz. Gönlunu ferah tut. Senlik bir durum yok.

Biraz uyuduk neler olmus.
@Aslan Karadağ İlyas Karaca'yi tekrar Aston Villa'nin basina getirmek mumkun mu?
Ben birsey demedim ki? Yuh yani yine kabak benim üzerimde patladi. Sike degil parayi bölmüstür yazdim. Hatta keske bana böyle iftira gelse Aziz yildirim avatari yapardim gülerek gicikligina

Geri
Üst Alt