İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.383
- 3.240
- 1.523
Sonuçları da paylaşın renktaşlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek bir süpriz yok bu hafta.Sonuçları da paylaşın renktaşlar![]()
Pek bir süpriz yok bu hafta.
Henüz yenilmedim. Umarım patlamam.
Kadroyu da tamamladım sayılır. Resmini atarım.![]()
17 yap reis satilir hemenliverpool 30 yasinda 9.8m degerdeki dandik sol beki 24.5 milyona satiyor
26 yasinda orta saha 8.8 m degere sahip, 18 milyona bile satilmadi
Fiyatı düşür. Hepimizin başına geldi böyle şeyler ve gelmeye devam de devam edecek. Bunun kaçarı yok maalesef. 14-15 üstü ise adamın max değeri, maxdan değil de az düşürerek satışa ekle. Atıyorum 19 değil 16.5.liverpool 30 yasinda 9.8m degerdeki dandik sol beki 24.5 milyona satiyor
26 yasinda orta saha 8.8 m degere sahip, 18 milyona bile satilmadi
yok be reis tam kaptım işi diyorsun bi güncelleme geliyor altüst hersey. daha evvel yararını gördüğüm taktiklerin hiç biri bi halta yaramıyor maalsef şuan.Bu oyunun taktik mekaniğini tam anlamıyla çözmek için hakikaten en az 3 sezon oynamak lazım sanırım. Bu benim 3. sezonum ve hala bir şeyler öğreniyorum.
@Osman SEDEN Reis sen benle ne zaman hazırlık maçı oynasan, taktik olarak bir şey öğreniyorum.
4-4-2'yi 4-5-1'den daha efektif bir şekilde kullanmanın yolunu öğrenmiş olabilirim.
Reis bunu ben de okudum. Milletin Youtube'de 4-3-3 ile yenilmezlik taktiği vs gibi videolar paylaşmasını ve kadrosu zayıf olanların 4-3-3'e karşı hiçbir varlık gösterememesini oyunun yapımcıları da fark etmiş olacak ki, alın size 4-5-1 demişler sanırım. 4-5-1 şu anda en popüler sistem OSM'de.yok be reis tam kaptım işi diyorsun bi güncelleme geliyor altüst hersey. daha evvel yararını gördüğüm taktiklerin hiç biri bi halta yaramıyor maalsef şuan.
niye 17 degil acabadele alliye kim 16.5 m teklif verme gibi
cürretinde bulundu
teklif ciddi mi diye 3 kere baktımniye 17 degil acaba
niye 17 degil acaba
aynen :dBu oyun çok şerefsiz. 1 saat önce gönderdim daha kaşifi süreyi kısaltmamış onu beklicem şimdi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki iftardan sonra bir waffle almamız yok muaynen :d