Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Sen ilk defa mı oynuyorsun oyunu?Deplasman malligim devam ediyof
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ilk defa mı oynuyorsun oyunu?Deplasman malligim devam ediyof
fevkalade reisEkli dosyayı görüntüle 80481
Ekli dosyayı görüntüle 80483
@Osman SEDEN Reis fena degil gibi. Ne dersin?
sağlam bi yapı. göz hakkıdır okadar baktık inceledik 2. sıradaki stoperını bana verir misn?2 sene birakmistim .dSen ilk defa mı oynuyorsun oyunu?![]()
Hangisi reis, Tagliafico mu?fevkalade reissağlam bi yapı. göz hakkıdır okadar baktık inceledik 2. sıradaki stoperını bana verir misn?
evet reis verirsen 1. de olurHangisi reis, Tagliafico mu?
Reis ağzının tadını biliyorsun ama veremem. Oyundaki nadir hücumcu bekler bunlar. Görür görmez pirana gibi yapıştım.evet reis verirsen 1. de olur
peki diğeri ?Reis ağzının tadını biliyorsun ama veremem. Oyundaki nadir hücumcu bekler bunlar. Görür görmez pirana gibi yapıştım.
Herifi 19M'a aldım zaten.![]()
gel sana retsos sarayım 21 yaşında 77 gücündepeki diğeri ?
@Osman SEDEN reis bu teklifi sakın kaçırma.gel sana retsos sarayım 21 yaşında 77 gücünde
kardeşimiz futbolcu değil gözlemci falan heralde reisgel sana retsos sarayım 21 yaşında 77 gücünde
Reis Tagliafico'yu 15M'a aldım. Cancelo var Musap'ta. Bunun aynısı. 20M istedi benden. Sen olsan kaça bırakırsın.kardeşimiz futbolcu değil gözlemci falan heralde reis
gözlemciye ihtiyacım yok şuan bitane it var zaten
samimi söylüyorum yalansız ve objektif. 16ya bırakırdımReis Tagliafico'yu 15M'a aldım. Cancelo var Musap'ta. Bunun aynısı. 20M istedi benden. Sen olsan kaça bırakırsın.![]()
21M ver sarayım sana reis. Genç, hücumcu ve 85 gücünde. Ederi o yani.samimi söylüyorum yalansız ve objektif. 16ya bırakırdım
yok reis 21 etmez o ederi en fazla 13 14 hani seninle bi hukuğumuz var diye 16 diyorum yoksa okadar etmez o herif21M ver sarayım sana reis. Genç, hücumcu ve 85 gücünde. Ederi o yani.
Geniş oyuncu kadrosu oluşturmaya çalışıyorum yav kadro dar olduğundan formdan düşüyorlar o yüzden zorlanıyorum bir de bugün maçı unuttum antrenmanda kaldı adamlar
Geniş oyuncu kadrosu oluşturmaya çalışıyorum yav kadro dar olduğundan formdan düşüyorlar o yüzden zorlanıyorum bir de bugün maçı unuttum antrenmanda kaldı adamlar
#olacakolacakUlan Musap