Abi o veleti şu anda satmayı düşünmüyorum. Geliştirip takımın 1 parçası haline getirmek gibi bir hedefim var. Deli gibi gelişiyor çünkü. Zaten 4-5-1 oynadığım için bolca orta sahaya ihtiyacım var.
Eğer kaşifi < 24 yaş, çift yönlü, 75-84 arası kriterlerinde gönderirsen bu fiyata 79'luk adam bulma ihtimalin epey yüksek. En kötü aynı overall'daki adamı bundan daha da aşağıya getiriyor.

Lan adam mı var kaşiften alayım. Sonunda sinirlenip hepinizi banlıcam lig sonuna kadar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan adam mı var kaşiften alayım. Sonunda sinirlenip hepinizi banlıcam lig sonuna kadar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi niye sert yapıyorsun. Biz de ekmeğimizin peşindeyiz. :D
85 üstü adamlar kalmadı doğru da, hala genç oyuncular bulunabiliyor. Ben daha sabah 3 tane söylediğim şekilde OS buldum.

@İlyas Karaca Sezon bu sekilde tamamlandi rengim. Namaglup. :D
Sirada CL var. Bakalim neler yapabilecegiz kurtlar sofrasinda.

Screenshot_2020-05-09-02-35-50.png

Screenshot_2020-05-09-02-36-23.png

Helal renktaş sadece 4 puan kayıp çok iyi yeni lige girdiğinde bana davet at aynı ligde oynarız 😂 bu kadar kolay kazanmanı istemem
Beraberlikler PSG'ye karşı zaten. Sezon boyunca 4-5-1 oynadığım 3 maç vardı sadece. Bunlar yine PSG'ye karşı. Ligdeki 2 maçı da 4-5-1 ile 0-0'a kitledim. :D
Kupada yarı finalde 2-0 tokatladım bunları.

Ama GSC'deki OSM haricinde yeni lig oynamayı düşünmüyorum rengim. Çünkü aktif menajer sayısı çok az oluyor. Onlar da transfer bile yapmıyor. Benim haricimde gerçekleşen 6 transfer filan var yav. Düşün yani.
Boşa uğraş. Gördüğün gibi geleni geçeni tokatlıyorsun 5-0, 6-0. Belli bir noktadan sonra zevk vermiyor.
Ben bu kadroyu istesem 1 milyar seviyesine çekerdim al sat ile ama uğraşmadım yani. 450M'da kaldı kadro. Bu haliyle bile her maç 5/6/7-0'lar havada uçuşup durdu. Biraz şanslı olsam gol yemeden sezon tamamlayacaktım. :D

Bastoni'yi ne ara aldiniz lan daha yarim saat once bakmistim transfer listesinde yoktu

Beraberlikler PSG'ye karşı zaten. Sezon boyunca 4-5-1 oynadığım 3 maç vardı sadece. Bunlar yine PSG'ye karşı. Ligdeki 2 maçı da 4-5-1 ile 0-0'a kitledim. :D
Kupada yarı finalde 2-0 tokatladım bunları.

Ama GSC'deki OSM haricinde yeni lig oynamayı düşünmüyorum rengim. Çünkü aktif menajer sayısı çok az oluyor. Onlar da transfer bile yapmıyor. Benim haricimde gerçekleşen 6 transfer filan var yav. Düşün yani.
Boşa uğraş. Gördüğün gibi geleni geçeni tokatlıyorsun 5-0, 6-0. Belli bir noktadan sonra zevk vermiyor.
Ben bu kadroyu istesem 1 milyar seviyesine çekerdim al sat ile ama uğraşmadım yani. 450M'da kaldı kadro. Bu haliyle bile her maç 5/6/7-0'lar havada uçuşup durdu. Biraz şanslı olsam gol yemeden sezon tamamlayacaktım. :D

Haklısın renktaş bende ramazan kupasına girdim Galatasaray alındığı için bjk aldım daha gol yemedim 😂

Başarılar renktaş ligde en kötü ilk 3 bekliyorum senden

@Murat Saylak Pulusic'i 24.5M'a salarsın diye düşünüyorum. Herifin değerinin 10 misli. Sana 85'lik adam gitmez. Koskocaman Chelsea'sin. Benim forvetlerin bile ikisi 86 gücünde. Önerdiğim rakamın üzerine biraz daha ekleyerek 90 ve üstü adam alırsın. win - win situation.

Pulusic de Watford'a gitmeme engel olursalar çapraz bağlarımı kopartırım diyormuş. Bu saatten sonra verim alman zor. Sal adamı. :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt