Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
451'in ilacini buldum gibi 451 oynamak isteyen varsa buyursun gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eminim yasanmistir bu olay Recep.gelismek degil mesele bu topcu tek macta 3 4 tane atıyor zaten
balonlowski kadro dısı kalacağını futbol hayatını söndüreceğimi duyunca hatrick yaptı bugun. fakat şansını kaybedeli cok oldu. cty maçına genco forvet ve prasic cıkacakVelet agirlikli full yedek ciktigim macta su istatistiklerle yenilmek sinir bozucu ama yine de well done boys! Adam olacaklar bunlar...
Ekli dosyayı görüntüle 80775
kupa da eşleşmişiz senin deplasman cıkmıs gene bana.noldu be
maçım bile yoğudu
Kupa maçlarında iç saha dış saha avantajı yok tarafsız sahada oynanıyor o maçlar.kupa da eşleşmişiz senin deplasman cıkmıs gene bana.

yine mı yenılmıs@Onur Adıbelli 4-5-1, 3-4-3'e boyun eğmiş görünüyor![]()
Bak su an egdi. 4-5-1'i bitirdiniz aynen. Kullanirsin artik 3-4-3'u.@Onur Adıbelli 4-5-1, 3-4-3'e boyun eğmiş görünüyor![]()
onunki de yarı yedek gibi duruyorBak su an egdi. 4-5-1'i bitirdiniz aynen. Kullanirsin artik 3-4-3'u.
O kadar guzel boyun egmis ki full yedek kadroyla topa daha cok sahip olup daha cok sut atmis.

Sizin su 4-5-1 hazimsizliginiz bu sistemi her gecen gun daha cok sevmeme neden oluyor.onunki de yarı yedek gibi duruyor![]()
2 oyuncu dinlendirilecek zaten. Deplasman da bir 0 dshaproblem yaşamaya gerek yok 3 5 as oyuncu dinlendir ve dostluk kazansın @Musap Aydinli
30a senindir@Musap Aydinli reyiz agüeroyu sar bana be![]()
30 yok ki 25e yolla işte 5'i sen her türlü kazanırsın30a senindir
2 oyuncu dinlendirilecek zaten. Deplasman da bir 0 dsha![]()
Tmmdir yolla30 yok ki 25e yolla işte 5'i sen her türlü kazanırsın
Sterlinge teklif yapmak nedir yawTekliflerimden birisi kabul edilmezse banlarım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi