- 24 Mayıs 2009
- 17.317
- 20.299
- 2.643
YolladımTmmdir yolla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YolladımTmmdir yolla
Sterlinge teklif yapmak nedir yaw
70 mio ya senindirOyuncu değil mi ne demek teklif yapmak nedir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
70 mio ya senindir
Red + ip ban yiyoruz35ini banlanmamana karşılık kesiyorum kalanını gönderiyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20M'a hangi orta sahanı verirsin.Red + ip ban yiyoruz![]()
Matayı yolladım@Cihan Ağzıkara Sen nasıl kadro değeri olarak arkama düşmeyi başardın yav.![]()
Bende 120 tane var. Satayım mı sana reis.antrenman maçı atan dostlar en yakın zamanda rövanşı atacağım coin birikmesini bekliyorum reklamlarla vs. kamuoyuna duyurulur sevgiler.
recep sana bugün atamayacam gibi gözüküyor
Red + ip ban yiyoruz![]()
Kesinlikle satılmaması gereken Martial ve Greenwood'u satman büyük hata olmuş.Matayı yolladım![]()
Kıramayacağım isimlerdiKesinlikle satılmaması gereken Martial ve Greenwood'u satman büyük hata olmuş.
Greenwood'u senden kelepir fiyata koparmama çok az kalmıştı ama Recep mani oldu maalesef.Kıramayacağım isimlerdi![]()
yollayınızantrenman maçı atan dostlar en yakın zamanda rövanşı atacağım coin birikmesini bekliyorum reklamlarla vs. kamuoyuna duyurulur sevgiler.
recep sana bugün atamayacam gibi gözüküyor
gizli antrenman yapıyorsun atılmıyor üstatyollayınız

liverpoolu ındırmemiz gerekgizli antrenman yapıyorsun atılmıyor üstat![]()
kuzey kore gibi bu recep dışarıya bilgi vermemeye yemin etmişgizli antrenman yapıyorsun atılmıyor üstat![]()
Eminim ki şu an Yusuf Çiftçi acaba Recep bana karşı hangi sistemle çıkacak diye meraktan kafayı yiyordur.kuzey kore gibi bu recep dışarıya bilgi vermemeye yemin etmiş