Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Watford ciddi hedefleri olan bir takim. Rooney bitmis maalesef.Kardes sana rooneyı vereyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Watford ciddi hedefleri olan bir takim. Rooney bitmis maalesef.Kardes sana rooneyı vereyım
rooney mı bıtmıs takımında rooney gıbı ortasaha puanı olan varmı acabaWatford ciddi hedefleri olan bir takim. Rooney bitmis maalesef.
84'luk adam ne kadar eder sence? Adam genc diye 30M mu verelim?öyle degere göre topcu satıldıgını nerden gördün kardes??
Varrooney mı bıtmıs takımında rooney gıbı ortasaha puanı olan varmı acaba
en az 30 eder genc oyuncu yok piyasada84'luk adam ne kadar eder sence? Adam genc diye 30M mu verelim?
30M verecek olsam gider 95'lik adam alirim.en az 30 eder genc oyuncu yok piyasada
95lık genc oyuncu varsa verelım 3030M verecek olsam gider 95'lik adam alirim.
Genc demedim ki. O herifi gelistirmeyle ugrasana kadar direkt performans verecek 95'lik birini alirim dedim.95lık genc oyuncu varsa verelım 30
Neyse renktaş umarım verirler... herkes kurt olmus bu ligde dikkat et derim..Genc demedim ki. O herifi gelistirmeyle ugrasana kadar direkt performans verecek 95'lik birini alirim dedim.
O herif 95 olana kadar ligin yarisi biter...
o aldığın 100 kusurluk neysede zidan olayı cidden çok şekil olduNeyse renktaş umarım verirler... herkes kurt olmus bu ligde dikkat et derim..
sabahki transferıme yorum yapmadın
evet kımse görmeden kapabildimo aldığın 100 kusurluk neysede zidan olayı cidden çok şekil oldu
ewt kadromdaki eksik parçalardan biriydi kaçırdıko aldığın 100 kusurluk neysede zidan olayı cidden çok şekil oldu
zidane satılır 250mewt kadromdaki eksik parçalardan biriydi kaçırdık
para mı çıkışmadı altın mı reisewt kadromdaki eksik parçalardan biriydi kaçırdık
kozlarımızı paylaşıyoruzewt kadromdaki eksik parçalardan biriydi kaçırdık
9 tlden oldukpara mı çıkışmadı altın mı reis
suan esra erol ızlıyorum mevlana ısımlı bı dayının karısı baskasına kacmıs acalımkozlarımızı paylaşıyoruz
kafes futboluna davet ettim senikozlarımızı paylaşıyoruz