üstat ne kurdu yav pirana gibi herifler kurdu murdu şaapıp bıraktılar asansör olduk ligde. 1 maç murhanı musapı yenıyoz sonra ilk maçta tokatlıyolar. yarın nasip olursa matematiksel olarak da ligde işimiz bitecek
dediğim taktiği yapsana abi 1 maç, oyun motoru kafayı yiyor :D oyuncuları geriye yönlendiriyosun ama taktik olarak hücum oynuyosun maçları kazanıyosun :puhaha: oyun noluyo aw diyo

Yok be kardesim, ne para yatirmasi. Tamamen alin teri. @İlyas Karaca @Osman SEDEN

Screenshot_2020-05-13-02-12-57.webp

Screenshot_2020-05-13-02-13-19.webp

Screenshot_2020-05-13-02-13-36.webp

ulan transfer saatlerini mi ezberlediniz
adam kalmamış gene :asd:
bi bek bulamadık kaç gündür
Satayım sana benim sağ beki. Overall'u 88. Yaşı 29. 18'e aldım. 25'e bırakırım. 4-3-3 oynayacak kadar iyi bir kadrom olmadığı için beke ihtiyacım yok. Bu overall'da hücumcu defansı biraz zor bulursun oyunda. :D
Hani oyuncumu pazarlamak için söylemiyorum ama 4-3-3'de bekler hakikaten önemli. Saint E.'de benim 3 bek toplamda 26 asist 3 gol filan yapmıştı.

Son düzenleme:
Satayım sana benim sağ beki. Overall'u 88. Yaşı 29. 18'e aldım. 25'e bırakırım. 4-3-3 oynayacak kadar iyi bir kadrom olmadığı için beke ihtiyacım yok. Bu overall'da hücumcu defansı biraz zor bulursun oyunda. :D
Hani oyuncumu pazarlamak için söylemiyorum ama 4-3-3'de bekler hakikaten önemli. Saint E.'de benim 3 bek toplamda 26 asist 3 gol filan yapmıştı.
yaşı çok. 83lük carvajal var da yaşlı oda
zagreyi 74 aldıydım 95 oldu da tekrar birini geliştirmek istemiyorum.
sheffield acımıyor çılgınca transfer yapıyor bu arada

Lan zidaneyi hemen almışlar

Süleyi isteyen var mı

Süle 2 saatligine 22m 7.7 puan 7 mac

OSM Resmi

@OSM Resmi
Beyaz mendiller murhan38 için sallanıyor
LONDRA - Chelsea bu sezon çok düzgün idare edemiyor.Fakat murhan38 herşeyin kontrol altında olduğunu iddia ediyor. Murhan38 Chelsea kulübünde işe başladığı zaman kamuoyu onun hakkındaki görüşleri olumluydu. Bunun ana nedeni murhan38 hocanın geçmiş kariyeri olmalıydı. Geçmişinde Foolad, Almagro ve Khor Fakkan takımlarının başında iyi sonuçlar alarak yeteneğini kanıtlamıştı. Bununla birlikte Chelsea takımının performansı yetersiz. Takım 16. Sırası ile hayalkırıklığı yaratıyor. Murhan38: "İşler şimdiye kadar iyi gitmiyor, doğrudur, ama düzeltmeye çalışıyoruz. Birkaç destek oyuncuyla birlikte işler yine yolunda gidecektir."
Her boku eleştirir, oyunda bile sağlı sollu tokatlanıyor her seferinde.

Şimdiden söyleyeyim legendslerin hiç bir ekstra katkısı yok ve çok pahalılar. Adamların derdi coins satmak

Geri
Üst Alt