İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.383
- 3.240
- 1.523
@İlyas Karaca Dostluk macinda 8 tane yemem, 8 tane atan İbrahim Gencturk'un ligde 1-0 yenilmesi ve 8 tane yiyen benim 5-1 kazanmam... This is GSC OSM...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@İlyas Karaca Dostluk macinda 8 tane yemem, 8 tane atan İbrahim Gencturk'un ligde 1-0 yenilmesi ve 8 tane yiyen benim 5-1 kazanmam... This is GSC OSM...![]()
güzel şike dönmüşemrahadmin
Beni yenip mi ha? City ile ugrasanin cocugu olmaz"Efendiler, yarın lige havlu attığımızı ilan edeceğiz hamdolsun."
sonuncu proleteryadikdatörü
![]()
reis ben sana her fırsatta takılıyorum benim tarafımdan bakınca bi dağ görülmüyor@Can Karabacak Bayram yaklaşıyor. Aramızdaki buz dağlarını eritme konusunda adım atmak hususundaki görüşlerini merak etmekteyim.

Ben engellemiştim seni, o yüzden haberim yok.reis ben sana her fırsatta takılıyorum benim tarafımdan bakınca bi dağ görülmüyor![]()
OSM Resmi
@OSM Resmi
Beyaz mendiller murhan38 için sallanıyor
LONDRA - Chelsea bu sezon çok düzgün idare edemiyor.Fakat murhan38 herşeyin kontrol altında olduğunu iddia ediyor. Murhan38 Chelsea kulübünde işe başladığı zaman kamuoyu onun hakkındaki görüşleri olumluydu. Bunun ana nedeni murhan38 hocanın geçmiş kariyeri olmalıydı. Geçmişinde Foolad, Almagro ve Khor Fakkan takımlarının başında iyi sonuçlar alarak yeteneğini kanıtlamıştı. Bununla birlikte Chelsea takımının performansı yetersiz. Takım 16. Sırası ile hayalkırıklığı yaratıyor. Murhan38: "İşler şimdiye kadar iyi gitmiyor, doğrudur, ama düzeltmeye çalışıyoruz. Birkaç destek oyuncuyla birlikte işler yine yolunda gidecektir."
verimli bir sezon gecirmistim onlarlaMurhan38: "Khor Fakkan taraftarını unutamadım."
bu deyyuslar benim taktiklerimi uygulamak yerine sahada sacma sapan seyler yapiyorDünyayı aldı herif. Hala transfer diyor.
Ula Zurh ne adamsın.
O değil, beni de paylaş @Mehmet Eroğlu rengim. Biraz keyfimiz yerine gelsin. Yarın Liverpool ile oynayacağım zaten. Şimdiden mağlubiyete hazırladım kendimi.![]()