anca antrenman maçında penaltıdan gol atarsın zaten çöp herif. bu balonlowskinin futbol yaşantısını bitireceğim
nerden bulaştım bu herife arkdaş birde 40 kusur bayıldım heralde
Reis önceki OSM'de ben de performans alamadım ama Saint E. ile oynadığım Fransa Ligi'nde herif deli attı ilginç bir şekilde. 30 maç 38 gol 5 asist. :D
Şampiyon olduğum için Şampiyonlar Kupası'na aldı oyun beni. Millette de paso Lewandowski var yani.

Reis önceki OSM'de ben de performans alamadım ama Saint E. ile oynadığım Fransa Ligi'nde herif deli attı ilginç bir şekilde. 30 maç 38 gol 5 asist. :D
Şampiyon olduğum için Şampiyonlar Kupası'na aldı oyun beni. Millette de paso Lewandowski var yani.
tek forvette mi sorun acaba en son çift oynadığımda 3 tane yazmıstı

gerçi ne alaka ya çift tek oynaması herif en kritik maçta son dk de penaltı kacırdı.

10 milyon vereyim reis maaş yükünden kurtarmak adına

Seni Lewa'dan kurtarmak adina bir oneri ile geliyorum rengdas Dybala ile takas edelim + 5m vereyim

ulan iki derdimizi anlatalım dedik adamlar ayakta kazıklama girişminde bulundular
1589318181689.webp

yiite değil sana yanarım abi!

üstat ne kurdu yav pirana gibi herifler kurdu murdu şaapıp bıraktılar asansör olduk ligde. 1 maç murhanı musapı yenıyoz sonra ilk maçta tokatlıyolar. yarın nasip olursa matematiksel olarak da ligde işimiz bitecek

Geri
Üst Alt