- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
2 takim bosta ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaşından büyük 100+ gücü olsa alabilirdim 10 15 milyon gibi 1 paraya, yaşlı ve kudretli oyuncuya ihtiyacım varmış spiker öyle diyorbu arada belirtmem şart reis goretzkanın rövaşata golünde ortayı yapan hamitti.
hazır rövaşatanın konusu açılmışken goretzka için gelen teklifleri dinlemeye hazırım beyler. tekliflerinizi attığı rövaşata golünü göz önünde bulundurarak yapın lütfen
watford ve southBoştaki takımlar hangileri
Cunku kabul edelim ki bok gibi bir oyun.@Onur Adıbelli neden ıstıfa ettın bırader
yarın al takımını tekrar yav oluyorsa. bizde muhabbetine oynuyoruz yanlış yaptğın ustadCunku kabul edelim ki bok gibi bir oyun.
Verdim gitti h.oWatforda talibim
hg villa dalmine ekibiWatforda talibim

noldu hanny çözmüştün4-5-1 ligde yasaklansın

Hani bulmuştun antisini4-5-1 ligde yasaklansın

Oyun muhteşem olduğundan oynamıyoz ki rengim, burda birbirimize sataşmak için güzel. Zaman geçirtiyorCunku kabul edelim ki bok gibi bir oyun.
Hani bulmuştun antisini![]()
noldu hanny çözmüştün![]()
Analist bu günler için var reis son sn değişse bile gösteriyor hangi taktik yaptığınıbuldukta adam 4-3-3 b cıkıyor her mac bana gelınce 4-5-1 cıkmıs ona gore cıkmadık
Dün de everton bana aynısını yaptı 5-3-1-1 çıkmış. Analisti geceden attıydım değiştirmiş.buldukta adam 4-3-3 b cıkıyor her mac bana gelınce 4-5-1 cıkmıs ona gore cıkmadık
antrenmanı gızlemısAnalist bu günler için var reis son sn değişse bile gösteriyor hangi taktik yaptığını