- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
vay be demek ondan gıttılige gelir gelmez onurun kaçması...
can terim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be demek ondan gıttılige gelir gelmez onurun kaçması...
can terim
Ulan ne adamsın ya.lige gelir gelmez onurun kaçması...
can terim
bu kan değişikliği ile Watford'u hakettiği yere taşıyacağız gözün arkada kalmasın rengimEvet, öyle oldu. Üst üste yaşanan talihsizliklerin ardından soxacam yapacağınız oyuna diyip bastım istifayı.
Hoş, 8. sırada, ciddi ciddi hala şampiyonluk şansı olan, taş gibi bir takım bıraktım @Çağrı Yüce renktaşıma. İstediği takımı kurar.
Önceki sayfalarda cvpladımWestham menajeri ne zaman kovulacak haksız rekabet oluyor.. kaç gündür online değil ligini admini daha neyi bekliyor
Oyuncu istifa etmediği sürece atmam yaw ayrıca bugün senle yaptı yarın L'pool veya başka menajerin karşısına aktif menajer çıkarırsak haksızlık olur biraz
ABV kaşifi göndermiştim aranıza dahil olur olmaz
öyle bi değere senin paran yeter mi be liverpoola citye vs yakışır böyle bi maestroABV kaşifi göndermiştim aranıza dahil olur olmaz
kaç para istiyosun
ronaldoyu vermeye hazırımöyle bi değere senin paran yeter mi be liverpoola stye vs yakışır böyle bi maestro
son 10 dkABV kaşifi göndermiştim aranıza dahil olur olmaz
kaç para istiyosun
Ben olsam 3 oyuncudan aşağıya bırakmazdım. Yolmuşken tam yolacaksın.ronaldoyu vermeye hazırım
almamazlık etme reis baktık gene oynamıyor maskot yaparız şoparıson 10 dk
![]()
Mehmet Eroğlu isteyeceği oyuncuları belirlemiştir sanırım. Ne dersin reis.almamazlık etme reis baktık gene oynamıyor maskot yaparız şoparı