- 8 Temmuz 2015
- 35.815
- 70.667
- 3.893
kaçar reis bu hamleme karşılıkalmamazlık etme reis baktık gene oynamıyor maskot yaparız şoparı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaçar reis bu hamleme karşılıkalmamazlık etme reis baktık gene oynamıyor maskot yaparız şoparı

kral fırsatcı golcü gibi iliğini kemiğini kurutur canınMehmet Eroğlu isteyeceği oyuncuları belirlemiştir sanırım. Ne dersin reis.![]()
reis bence transfer et ama açıklama. saklı tut kadronda gözükmesin can istediğin çöpleri senden alıp gerekli parayı ödeyince çıkar göster.kaçar reis bu hamleme karşılık![]()
halitin yanına giden çakır gibi büyük bi tezgahın içine düştük
başkana küfür etmiş imza aşamasında sorun varreis bence transfer et ama açıklama. saklı tut kadronda gözükmesin can istediğin çöpleri senden alıp gerekli parayı ödeyince çıkar göster.

soton kahvesini basacaz reisbu işin sonunda kelleden olacan gibi reis

başka ligdeki adamlar gelişiyo mu onu bilmiyorum ki abiyalnız can da malını biliyor oyun başayalı 8 hafta olmuş 4 haftada hazırlık dönemi belhandayı halen 65 74 arası aratıyor ulan bu adam hiç mi gelişmedi![]()
söylemıycektın işte reis belhanda elimizde şu kadar parayı acilen getir demeliydinbelhandaya kaşif yollasam herif istifa eder yaw 16 saat bunun için mi yol gittim diye
bi süpriz yapıp gelişmiş olsa da az gülsekyalnız can da malını biliyor oyun başayalı 8 hafta olmuş 4 haftada hazırlık dönemi belhandayı halen 65 74 arası aratıyor ulan bu adam hiç mi gelişmedi![]()

gelişiyor yav hemde psikopat gibi. ortalama oyuncu sattık kaç kere 12 saat sonra iki katı güçle listeye düştü.başka ligdeki adamlar gelişiyo mu onu bilmiyorum ki abi![]()
kim bilir belki covidhanda soton tdliği için pazarlık yaptığı sıra yollamışımdır kaşifisöylemıycektın işte reis belhanda elimizde şu kadar parayı acilen getir demeliydin
kontörle coin alır gene o parayı getirirdi sana
ya ben gecen yolladığım kaşifi daha açmadım ortasaha diye yollamıştım bugün hamiti görünce parayı oraya yatırdım ulan dıyorum bu bızır kaşif son bi makara yapar benle öyle bırakır. halen açmadım para düşse direk bakacambi süpriz yapıp gelişmiş olsa da az gülsek![]()