- 30 Mayıs 2011
- 21.998
- 1.173
- 1.503
Maç biraz daha devam etseymis basketbol maçına donecekmis. Oyuncular antrenmandaydi ama cidden hezimet olmuş.![]()
Arsenal bey ne yapıyorsunuz?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç biraz daha devam etseymis basketbol maçına donecekmis. Oyuncular antrenmandaydi ama cidden hezimet olmuş.![]()
Maç biraz daha devam etseymis basketbol maçına donecekmis. Oyuncular antrenmandaydi ama cidden hezimet olmuş.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buram buram Hakem ve Kaleci şikesi kokuyor.![]()
@Doruk Ata TANRIVERDİ ‘den her zaman hazırladığı o tabloları, verileri bekliyoruz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba dostum mesajını ancak bugün görebildim. Oyunla ilgili son kez analiz paylaşıyorum..
İstatistikleri yaparken takım değerlerindeki dengesiz artışlar gözüme battı ve sezon başı ile değerleri kıyasladım..
![]()
Kırmızı ile boyadığım arkadaşlar bariz bir hile yapıyor yada oyunun açıklarını bulmuşlar.. her gün istisnasız antreman yaptırmama rağmen bu kadar takım değeri artıramadım.
Sonuç olarak 14 haftada 300-350 milyon değerindeki artışın açıklaması olamaz. Oyunda sizlere başarılar dilerim..
Burada özellikle bana olmak üzere Anıl ve Ertuğ’la birlikte hile yaptığımız anlatılmaya çalışılmış ancak hilelil bir durum yok. Oyunun ufak nüansları var. Onları yerine getirdiğinizde başarı beraberinde geliyor. Öküz altında Buzağı aramaya gerek yok. Adem çakar geçen sezon Lazio num kadro değerini sezon sonunda 1 milyara çıkarmıştı. Bu sezon o rakamlara gelebilecek miyiz bakalım.
![]()
Hileye de artık nüans denir olmuş vay be.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba dostum mesajını ancak bugün görebildim. Oyunla ilgili son kez analiz paylaşıyorum..
İstatistikleri yaparken takım değerlerindeki dengesiz artışlar gözüme battı ve sezon başı ile değerleri kıyasladım..
![]()
Kırmızı ile boyadığım arkadaşlar bariz bir hile yapıyor yada oyunun açıklarını bulmuşlar.. her gün istisnasız antreman yaptırmama rağmen bu kadar takım değeri artıramadım.
Sonuç olarak 14 haftada 300-350 milyon değerindeki artışın açıklaması olamaz. Oyunda sizlere başarılar dilerim..
Hileye de artık nüans denir olmuş vay be.
Kafalarda soru işareti kalmasın diye yaptığım tüm transferlerin listesini çıkardım. Oyunda hile vs var diye soğumayın diye yapıyorum bunu.
// Orijinal mesajda görsel var
Aşağıdaki tablo ise sattığım ve aldığım oyuncuların toplam değeri ve bonservisleri.
Gördüğünüz gibi 371 milyon değerindeki oyuncuları toplamda 818 milyona satıp, 820 milyona 605 milyonluk takım kurdum. Kafada soru işareti varsa cevaplayayım.
// Orijinal mesajda görsel var
Ulan bende diyorum neden bu takim boyle.Merhaba dostum mesajını ancak bugün görebildim. Oyunla ilgili son kez analiz paylaşıyorum..
![]()
Nüans yapanlar kızmış.
Ben takılıyorum hacı. Oyunu bir kaç hazırlık maçından sonra silmiştim. Oyun demeye bin değil binden fazla şahit ister.kızdırıyorsun malesef, hileye tenezzül edecek profilde mi gördün beniyakıştırması bile hoş değil.
Ben takılıyorum hacı. Oyunu bir kaç hazırlık maçından sonra silmiştim. Oyun demeye bin değil binden fazla şahit ister.