Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.536
- 106.156
- 4.738
Suphi yine forumun tadini kacirmis.
Bir rahat dur be adam
Bir rahat dur be adam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba dostum mesajını ancak bugün görebildim. Oyunla ilgili son kez analiz paylaşıyorum..
İstatistikleri yaparken takım değerlerindeki dengesiz artışlar gözüme battı ve sezon başı ile değerleri kıyasladım..
![]()
Kırmızı ile boyadığım arkadaşlar bariz bir hile yapıyor yada oyunun açıklarını bulmuşlar.. her gün istisnasız antreman yaptırmama rağmen bu kadar takım değeri artıramadım.
Sonuç olarak 14 haftada 300-350 milyon değerindeki artışın açıklaması olamaz. Oyunda sizlere başarılar dilerim..
Bırakın bu işleri. Çoluk çocuk değiliz hileye hile diyin. Evinizi kontrol etsek ayakkabı kutularından hileler çıkar.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bırakın bu işleri. Çoluk çocuk değiliz hileye hile diyin. Evinizi kontrol etsek ayakkabı kutularından hileler çıkar.
Kalbini kırıp canını sıkmak istemezdim ama hiç şansın yok. Evinizi satın handikap Huddersfield a verin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maci nerden takip ediyorsunuz.Şansız bir oyundu. İkinci yarı tek kale oynadık; beklenen gol gelmedi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maci nerden takip ediyorsunuz.
Mac sonrasi dandik simulasyon disinda baska bisey varmi
Oyunda hiçbir şey yok hacı. Ne antrenman, ne adam gibi taktik, ne de maç. Tamamen boş muhabbet. Dünyanın en gereksiz uygulaması.Maci nerden takip ediyorsunuz.
Mac sonrasi dandik simulasyon disinda baska bisey varmi
Oyunda hiçbir şey yok hacı. Ne antrenman, ne adam gibi taktik, ne de maç. Tamamen boş muhabbet. Dünyanın en gereksiz uygulaması.
Beğenmediğini dile getirmek için.Bir insan beğenmediği bir oyun hakkında neden bu kadar çok yorum yapar ki?
Beğenmediğini dile getirmek için.