OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Valla niye yalan söyleyeyim. Hilenin kitabını yazabilirim. 40 milyonluk oyuncuyu 10 milyon liraya almışlığım var. Ama bu hile sayılmaz alan razı satan razı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba dostum mesajını ancak bugün görebildim. Oyunla ilgili son kez analiz paylaşıyorum..

İstatistikleri yaparken takım değerlerindeki dengesiz artışlar gözüme battı ve sezon başı ile değerleri kıyasladım..

11113.jpg

Kırmızı ile boyadığım arkadaşlar bariz bir hile yapıyor yada oyunun açıklarını bulmuşlar.. her gün istisnasız antreman yaptırmama rağmen bu kadar takım değeri artıramadım.

Sonuç olarak 14 haftada 300-350 milyon değerindeki artışın açıklaması olamaz. Oyunda sizlere başarılar dilerim..

Bariz hile derken şaka değil mi? Ciddiysen ona göre cevap vereyim.

Beyler ben bu oyunda yöneticilik yaparken 100.000'e yakın hesap kilitlemiş birisi olarak söyleyeyim, hileyle falan alakası yok durumun.

Normalde oyunda bir oyuncuyu değerinin altında alıp satmak yasaktır, iki taraf da razı bile olsa yasaktır. Ama biz burada arkadaş ortamında oynadığımız için kimse birbirini şikayet etme gereği duymayınca bunlar hileye girmez. Ben yine de ne olur ne olmaz kimseden ederinin altında oyuncu almamaya çalışıyorum. Hatta ligdekilerden fazla oyuncu almıyorum bile, çoğunu Scout'la getiriyorum.

İkinci olarak oyunda kadrodaki oyuncu değerlerine biraz dikkat edin. Seviyesi 100 olana kadar oyuncuların değeri birkaç yüzbin ya da 1-2 milyon artarken, 100'den sonra değerler uçmaya başlıyor. Benim 94'lük kalecimin değeri 17 milyonken, 112'lik kalecimin değeri 90 milyon. E normal yani takım değerinin o kadar uçması. Adam tek başına takım zaten.

Burada benim yaptığım önce stadyumda antrenman sahalarını geliştirmek oldu sonra da günde 3 kereden fazla antrenman yaptırmak oldu. Bir de bir ara antrenmanda %100 performans özelliği artırdılar ben de o ara kökledim antrenmanları. Elimde biraz birikmiş altınları kullandım yani olay bundan ibaret.

Bırakın bu işleri. Çoluk çocuk değiliz hileye hile diyin. Evinizi kontrol etsek ayakkabı kutularından hileler çıkar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bournemothu da 0-2 yenip, cikisimiz sürüyor . Takim harbiden bok gibi oynayip kazaniyor.. bakalim nereye kadar :D

Ulan bu sakat ve cezalılar hep büyük maçlara denk geliyor ?

Yine rakipten daha iyi oynayıp kaybettik. Bu sezon bi şanssızlık var bende.

Şansız bir oyundu. İkinci yarı tek kale oynadık; beklenen gol gelmedi :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maci nerden takip ediyorsunuz.
Mac sonrasi dandik simulasyon disinda baska bisey varmi
Oyunda hiçbir şey yok hacı. Ne antrenman, ne adam gibi taktik, ne de maç. Tamamen boş muhabbet. Dünyanın en gereksiz uygulaması.

Oyunda hiçbir şey yok hacı. Ne antrenman, ne adam gibi taktik, ne de maç. Tamamen boş muhabbet. Dünyanın en gereksiz uygulaması.

Bir insan beğenmediği bir oyun hakkında neden bu kadar çok yorum yapar ki? Anladık, evet bok gibi oyun. Şimdi şu konuyu biraz rahat bırakır mısın?

Geri
Üst Alt