OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Konu yukarıda olduğuna göre pek anlaşılmıyor diye düşünüyordum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyleyse bu durumdan “millet oynamaya ve hakkında konuşmaya devam ettiğine göre galiba bir tek ben sevmiyorum” çıkarımını yapamayışın üzücü. Ve burada kimse senin beğenilerine göre hareket etmek zorunda değil.

Oyunun nüası var deniyor :) Hani oynadıkları takımlar city,united veya chelsea olsa eyw. da sadece 14 haftada takım değerini iki hatta üçe katlayıp buna nüans demeyin..

ezbere yorum yapmadım çatır çutur belgeleri koydum ortaya..

Şunu diyebilirsiniz oyunun çapı bu kadar.

Böyle gerzek sistemi olan bir oyunun, gerçekçilik seviyesini şu şekilde test ediyorum.. (Kıyaslamada baz alınan veriler FM & CM dikkate alınmıştır)

#### OSM oyun analizi başlıyor ####

###### - 3 - ######
###### - 2 - ######
###### - 1 - ######

IHhhhh ıkhhh off ıhhhhhh offf ööhö höhö

eff37c038a3d1b83b97ff935aaf5621ca6e6e163_128.gif

cak cakk ssssssss pfffffffff yppp pffff

HTTP2NhZmUudGhlbWFya2VyLmNvbS9tZWRpYS90LzIzOS8wNzAvMC9maWxlXzAuZ2lm.gif

şarıllll şurullllll

parrotpoop.gif

###### Analiz işlemi sona ermiştir. ######

Oyunun gerçekçilik oranı %4 olarak hesaplanmıştır.​

Watford boşa çıkmış talip olan renktaşlarımız Melih Açıkgöz ile iletişime geçsin.

Oyunun nüası var deniyor :) Hani oynadıkları takımlar city,united veya chelsea olsa eyw. da sadece 14 haftada takım değerini iki hatta üçe katlayıp buna nüans demeyin..

ezbere yorum yapmadım çatır çutur belgeleri koydum ortaya..

Şunu diyebilirsiniz oyunun çapı bu kadar.

Güven de gerekli belgeleri masaya çıkarıp vurdu. Bu ispatın üzerine artık konuşmaya devam etmeniz bile saçma.

Öyleyse bu durumdan “millet oynamaya ve hakkında konuşmaya devam ettiğine göre galiba bir tek ben sevmiyorum” çıkarımını yapamayışın üzücü. Ve burada kimse senin beğenilerine göre hareket etmek zorunda değil.
Başkalarının yerine konuşmayalım zorunda olabilirler.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güven de gerekli belgeleri masaya çıkarıp vurdu. Bu ispatın üzerine artık konuşmaya devam etmeniz bile saçma.

neyse ben özür dilerim oyunu eleştirdiğim için çocukluk yapmaya gerek yok..

kaç sezon oynanmış oyun sonuçta biz fm ile kıyasladık hata ettik..

tartışıp üzülmeye gerek yok :hat:

Beyler allah aşkına ne tartıştınız ya kimse oyun fm ayarında demiyor zaten eğlencesine takılıyoruz işte

Biz de FM oynuyoruz lakin maç motoru ve oyuncu değerlendirmesinde yüzlerce parametresi bulunan FM ile yalnızca üç (atk, def, yaş) kriteri bulunan web tabanlı bir oyunu kıyaslamak başlı başına bir hata.

Bu bir eğlence oyunu. FM ise simulasyon. İki farklı kategorinin oyunu karşılaştırılamaz. FIFA vs PES gibi bir konu değil ki bu.

Dorukcum oyun çok güzel vs değil zaten. Ayrıca oyunu değil bizi eleştiriyorsun. Oyunun sığ olduğu konusunda hemfikiriz. Eğleniyoruz alt tarafı. Çok da şeapmayın.

Hakikaten ayrışmadan, tartışmadan rahat duramıyoruz.

Çok anlamsız, üzerinde kalitesi tartışılmayacak kadar basit bir oyun üzerinden bile ayrışma olmuş. Enteresan gerçekten enteresan. Şaşkınım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakikaten ayrışmadan, tartışmadan rahat duramıyoruz.

Çok anlamsız, üzerinde kalitesi tartışılmayacak kadar basit bir oyun üzerinden bile ayrışma olmuş. Enteresan gerçekten enteresan. Şaşkınım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyuna geri donelim.
Lacazette var elimde
Forvet lazimsa uygun birakarim.

berbat lig performansını kırıyor gibiyim uzun zamandır ilk defa ligde arka arkaya 2 galibiyet aldım galiba Ferguson olalım dedik david moyes le van gaal arası gidip geliyorum :D

zaha.webp

Falcao'nun bir maçta 3 tane penaltı atması mı daha tuhaf yoksa adı bile geçmeyen Zaha'nın maçın adamı seçilmesi mi daha tuhaf kararsız kaldım.

Geri
Üst Alt