OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Lig tahminleriniz alayım beyler..

Bu tarz oyunlarda bildiğim tek şey.. Çok konuşanların, lig sonunda dibe demir atacaklarıdır..

Hiç yazmayanların averaj takımı olacakları gerçeğini de göz önünde bulundurmak lazım..

KAP: Transfer çalışmaları ,30.10.2017 bildirimi
Brighton and Hove Albion FC kulübümüz 30.10.2017 tarih 11:00 itibariyle sezon öncesi toplam 275.580.000 € luk oyuncu satışı gerçekleştirmiş olup, 224.760.000 € değerinde bonservis ödemiştir. Kamuoyuna duyurulur.

Marco Reus ve Vitolo kardomuza katılmıştır. 58 Milyon avro bonservis bedeli ödenmiştir.

Paralara bakın be. Kenan 12 milyonluk oyuncuyu 4 milyona veriyor onu alsam cepte 0 kalacak. Helal olsun ne diyelim :asd22:

Orta saha rotasyonum zayif su an ama Defans icin Robertson var, 77, yasi genc.
Piyasasi 5 Milyon, 12 Milyona transfer listesine koydum.
Ilgilenirsen 4 Milyona senindir.

Akşama kadar düşünebilir miyim; hesap yapmam lazım akşam uğraşacağım takımla :)

Paralara bakın be. Kenan 12 milyonluk oyuncuyu 4 milyona veriyor onu alsam cepte 0 kalacak. Helal olsun ne diyelim :asd22:

Akşama kadar düşünebilir miyim; hesap yapmam lazım akşam uğraşacağım takımla :)
Tabi ki, transfer listesinden cikardim.
Almama karari alirsan yazman, almaya karar verirsen teklif göndermen yeter.
Ha bak su tüyoyu´da vereyim, transfer listesine bak, paran yettigi kadar bir oyuncu al.
Ama dikkat et piyasa degeri ile transfer listesi fiyati arasinda ucuk bir fark olmasin.
Oyuncuyu alir almaz tekrar satisa koy, aldigindan fazlasina satarsin.

Son düzenleme:
Tam 178 milyon avroluk oyuncu satmışım. Bugün de muhtemelen bir 55 milyonluk daha satarım. Kadroyu sıfırdan kuruyorum. Sırf Ramos ve Hummels'e 65 milyon avro bonservis ödedim.

Emrah Yıldırım vardı namı diğer Asker Adminimiz, 1 milyar euroya yakın harcama yaptı. Hamza Hamzaoğlundan bile beter hocalık yaptı. Kupadan elendi. Ligde 11. sırada geziyordu. Gelen vurdu, giden vurdu. Sonunda istifa etti. :D

Transfer Piyasasi durmus vaziyette, Para baronlari yine bir dolaplar ceviriyorlar.
Kara para aklamak icin yurt disindan transfer yapmayin, gelin o paralari yurt icinde aklayalim.

@Osman SEDEN

Az önce bir oyuncu aldım. 4.2 milyon param kaldı. Bu parayla senin futbolcuların kramponlarını satın alabilirim ancak :asd22:
sürekli bi şekilde al sat yap reis. adem bu işin inceliklerinin daha iyi bilir gerçi konusursan bilmediğimiz bi kaç püf nokta anlatır. adam kadro değeri bakımından milyar yurolara ulasaşn ilk kişiydi.

benim kadroyu biraz toparladım sayılır. fakat halen içime sinmiyor.
galatasaray gibiyiz yedek yok.
yedek forvet yok
yedek ortasaha yok
yedek kalecim var nereden geldi nereden türedi bilmiyorum yok hükmünde kendisi
ekstra olarak bende ne sağ nede sol bek yok.

benim kadroyu biraz toparladım sayılır. fakat halen içime sinmiyor.
galatasaray gibiyiz yedek yok.
yedek forvet yok
yedek ortasaha yok
yedek kalecim var nereden geldi nereden türedi bilmiyorum yok hükmünde kendisi
ekstra olarak bende ne sağ nede sol bek yok.
Reis, emret, kimi istiyorsun?

Musap Aydinli sana karsi yenildim, taktik degistirdim, mümkünse bir hazirlik maci yap.
Ben yapicam ama yapamiyorum, cünkü benden sana karsi bir hazirlik maci limiti doldu.

takımda defans şişmesi oluştu bende defans oyuncularına ilgi pek yok , ilgisi olanda kelepir teklifler yapıyor karşı teklif yapınca ise direk umursamıyor 2. bir teklif yapıp teklifini yükseltmiyor.

bu arada ligin en iyi defanslarından 2 si yedek olarak bekliyor bende taliplilerine duyurulur.

takımda defans şişmesi oluştu bende defans oyuncularına ilgi pek yok , ilgisi olanda kelepir teklifler yapıyor karşı teklif yapınca ise direk umursamıyor 2. bir teklif yapıp teklifini yükseltmiyor.

bu arada ligin en iyi defanslarından 2 si yedek olarak bekliyor bende taliplilerine duyurulur.

sen cevap verene kadar başka oyuncular aldım. satarsam teklifine geri döneceğim :)

Geri
Üst Alt