İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.147
- 3.016
- 1.413
sen cevap verene kadar başka oyuncular aldım. satarsam teklifine geri döneceğim![]()
bekliyorum hocam 5 tane yedek defans var 4 ü +85 1 tanesi de 82

edit: MANU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen cevap verene kadar başka oyuncular aldım. satarsam teklifine geri döneceğim![]()
benim kadroyu biraz toparladım sayılır. fakat halen içime sinmiyor.
galatasaray gibiyiz yedek yok.
yedek forvet yok
yedek ortasaha yok
yedek kalecim var nereden geldi nereden türedi bilmiyorum yok hükmünde kendisi
ekstra olarak bende ne sağ nede sol bek yok.
Aslan Karadağ renkdaşımıza cit'yi veren Melih Açıkgöz beyle saygılarımı sunuyorumNe zamandır analiz yapmıyordum.. Şimdi şampiyonluk şanslarını ciddi analizler ile açıklıyorum arkadaşlar..
Kriterlerimiz Takım puanı ve oyunu tecrübe etmiş managerlik skorunu baz almak..
Aşağıdaki kriterlere bakarak, takımınızı kaçıncı olacağını rahatlıkla görebilirsiniz..
![]()
@Mustafa Sevim kardeşim senin için üzgünüm..
![]()
Oyunun ilerleyen zamanda çıkaracağı editli birini düşünüyorum para tutup@Aslan Karadağ Bernardo Silva'yı satma derim, gol ve asist katkısı yüksek bir oyuncu.
Ne zamandır analiz yapmıyordum.. Şimdi şampiyonluk şanslarını ciddi analizler ile açıklıyorum arkadaşlar..
Kriterlerimiz Takım puanı ve oyunu tecrübe etmiş managerlik skorunu baz almak..
Aşağıdaki kriterlere bakarak, takımınızı kaçıncı olacağını rahatlıkla görebilirsiniz..
![]()
@Mustafa Sevim kardeşim senin için üzgünüm..
![]()
Musap Aydinli sana karsi yenildim, taktik degistirdim, mümkünse bir hazirlik maci yap.
Ben yapicam ama yapamiyorum, cünkü benden sana karsi bir hazirlik maci limiti doldu.
Kime Karsi?bikere 6-0 kazanmisim bikere'de 3-1
Kime Karsi?
Ben bana karsi diyorum.
Sana 1-0 yenildim, taktik degistirdim, simdi de sen bana hazirlik maci gönder demek istedim.
Ben, iki kere benim tarafimdan ayni kisiye gönderemiyorum.
mustafa sevim bey abi obiang transferinde biraz kazıkladım sizleri istemeyerekde olsa sanırım ben esasen o fiyata botlara satmaya çalışmış idim söyleseydiniz daha ucuz bi miktara bırakabilirdim sizlere
bunu telafi etmek için arnautovic transferinde kolaylık gösterebilirim
Doruk büyük bir hata yapti, artik istese bile sampiyon olamaz, kümeye Doruk.Şok iddialar!!!
@Melih Açıkgöz kura şikesiyle itham ediliyor.
Minicik bir videoyla ispat etmeye çalıştı ama kamuoyunun vicdanı rahatsız demek ki...