OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

benim kadroyu biraz toparladım sayılır. fakat halen içime sinmiyor.
galatasaray gibiyiz yedek yok.
yedek forvet yok
yedek ortasaha yok
yedek kalecim var nereden geldi nereden türedi bilmiyorum yok hükmünde kendisi
ekstra olarak bende ne sağ nede sol bek yok.

sen futbol takımı kurduğuna emin misin? :D

Kadromuza katılma şerefine nail olan yeni oyuncularımızla toplu bi imza töreni gerçekleştirdik .

10950.jpg

Yeni transferlerimizi tanıyalım

Belotti

Andrea-Belotti-Torino.jpg

Torreira

318077-1455622525.jpg

Kovacic

i

Conti

2142043-44798279-640-360.jpg

Nacho Fernandez

maxresdefault.jpg

Ne zamandır analiz yapmıyordum.. Şimdi şampiyonluk şanslarını ciddi analizler ile açıklıyorum arkadaşlar..

Kriterlerimiz Takım puanı ve oyunu tecrübe etmiş managerlik skorunu baz almak..

Aşağıdaki kriterlere bakarak, takımınızı kaçıncı olacağını rahatlıkla görebilirsiniz..

11131.jpg

@Mustafa Sevim kardeşim senin için üzgünüm..

11313.jpg

Beyler, Liverpool, hazirlik maclari atalim, elimizi korkak alistirmayalim.
Ben sirf bugün bes tane hazirlik maci yaptim.

mustafa sevim bey abi obiang transferinde biraz kazıkladım sizleri istemeyerekde olsa sanırım ben esasen o fiyata botlara satmaya çalışmış idim söyleseydiniz daha ucuz bi miktara bırakabilirdim sizlere

bunu telafi etmek için arnautovic transferinde kolaylık gösterebilirim

Ne zamandır analiz yapmıyordum.. Şimdi şampiyonluk şanslarını ciddi analizler ile açıklıyorum arkadaşlar..

Aşağıdaki kriterlere bakarak, takımınızı kaçıncı olacağını rahatlıkla görebilirsiniz..

11131.jpg

11313.jpg
Aslan Karadağ renkdaşımıza cit'yi veren Melih Açıkgöz beyle saygılarımı sunuyorum :(

11131.jpg

11313.jpg

İstatistikler bozulmak için vardır Doruk :)

Ayrıca biz sevinmek için sevmedik :D Mavi - Beyaz renklerimizle sahaya çıkıp yüreğimizle oynamak bizi mutlu kılmaya yetecektir. Ayrıca şampiyonluk mücadelesi verecek takımların korkulu rüyası olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş'a ayrıca bilenen Anadolu takımları havasında bu ligi sürdürüp ilk 10'a gireceğimizden emin olabilirsiniz. :asd22:

mustafa sevim bey abi obiang transferinde biraz kazıkladım sizleri istemeyerekde olsa sanırım ben esasen o fiyata botlara satmaya çalışmış idim söyleseydiniz daha ucuz bi miktara bırakabilirdim sizlere

bunu telafi etmek için arnautovic transferinde kolaylık gösterebilirim

Hiç yakıştıramadım bu davranışı size. Yokluğumdan faydalandın resmen. Meteliğe kurşun attığımız şu günlerde bana bunu yapmayacaktın :)

Akşam inceleyeyim. Arnautovic lazımsa neredeyse bedavaya artık verirsin. :)

Casrto kadromuza katılmıştır. Bonservis bedeli olarak 22 Milyon avro ödenmiştir.

Liverpool ve Manchester Ctiy'yi 2-1'lik skorlar ile yenerek yeni sezona hazırlanmaya başladık. Takımımıza yeni katılan isimler performansları ile göz doldurdu. Vitolo ve Reus maçın adamları seçildiler. Takviyelerimiz sürecektir.

Aslan Karadağ dostum Kompany için bir 20 Milyon avro nakit ödemeye hazırım. Ne dersin ?

Geri
Üst Alt