OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Seni kandırmasınlar reis. 24 yaş üstü oyuncu almanı tavsiye etmem asla.
Öyle bir niyetim kesinlikle yok, bütçesi düşük olduğu için yardımcı olmaya çalışıyorum. Moreno'yu 16 Milyona transfer listesine koya bilirim mesela ama işini görecek ise kapım açık. Defans için daha genç oyuncular teklif ettim ama onların güçü seksen altı, 77 civarı.

Son düzenleme:
Oyunla ilgili bugları ve büyükleri devirmenin yollarını özelden paylaşabilirim.

Benim de dikkatimi çekti hocam 33 yaşında adamla monopoly oynanır ancak. Takımım genç yaşlı almıyorum belirgin bir kaç taktik verirsen sevinirim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis senin takımdan bir halt olmaz gibi ama en başlarda bol bol al sat yapman lazım orta seviye adamları. Her al satta 10-15 kağıt arası cebe atıyorsun.
Bekliyorum, Southampton ile ikinci bir sezon yapıyorum.

South en iy takımlardan biri zaten, doğru taktiği kurup kendi oyununu oynaman lazım senin.

850 milyonuk takım yapmıştım Southu.

Bir de listedeki adamlar 2-3 gün gitmezse değerini 1-2 milyon düşürün kesinlikle yoksa bekleyiş uzar.

Reis senin takımdan bir halt olmaz gibi ama en başlarda bol bol al sat yapman lazım orta seviye adamları. Her al satta 10-15 kağıt arası cebe atıyorsun.

South en iy takımlardan biri zaten, doğru taktiği kurup kendi oyununu oynaman lazım senin.

Onu farkettim ama olmuyor o kadar oyuncu koydum listeye iki üç satış yapabildim onunla da bir forvet aldım. 9 milyon var. Bakalım ne olacak :)

Kenan’dan aldım. Satışa koyduğum oyunculardan sattığım olursa onu alırım olur mu

244667.jpg

Sane ve Asensio hemen her oyunda iyidir bu arada gördünüz mü çökün direkt.

Bakalım, sezon başı iki büyük takıma karşı oynadım, birini kaybettim, diğeri berabere ama o maçta ezilmişim. Daha tabi kadroyu tam olarak tamamlanmadı.

Son düzenleme:
Kenan Ünal ne yani hocam satayım mı hemen ben kadro kuramadım henüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt