Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Peki, son karar senin.Fatih Can ın oyuncusu yaşlı. Seninkinin özelliklerine bakacağım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki, son karar senin.Fatih Can ın oyuncusu yaşlı. Seninkinin özelliklerine bakacağım.
Seni kandırmasınlar reis. 24 yaş üstü oyuncu almanı tavsiye etmem asla.Fatih Can ın oyuncusu yaşlı. Seninkinin özelliklerine bakacağım.
Öyle bir niyetim kesinlikle yok, bütçesi düşük olduğu için yardımcı olmaya çalışıyorum. Moreno'yu 16 Milyona transfer listesine koya bilirim mesela ama işini görecek ise kapım açık. Defans için daha genç oyuncular teklif ettim ama onların güçü seksen altı, 77 civarı.Seni kandırmasınlar reis. 24 yaş üstü oyuncu almanı tavsiye etmem asla.
masuakuyu vereyim abi tek antremanı kaldı 80 olucak 23 yaşında@Fatih Can ın oyuncusu yaşlı. Seninkinin özelliklerine bakacağım.
Seni kandırmasınlar reis. 24 yaş üstü oyuncu almanı tavsiye etmem asla.
Bekliyorum, Southampton ile ikinci bir sezon yapıyorum.Oyunla ilgili bugları ve büyükleri devirmenin yollarını özelden paylaşabilirim.
masuakuyu vereyim abi tek antremanı kaldı 80 olucak 23 yaşında
ben 3-4-3 oynıcam için beke ihtiyacım yok
masuakuyu vereyim abi tek antremanı kaldı 80 olucak 23 yaşında
ben 3-4-3 oynıcam için beke ihtiyacım yok
Reis senin takımdan bir halt olmaz gibi ama en başlarda bol bol al sat yapman lazım orta seviye adamları. Her al satta 10-15 kağıt arası cebe atıyorsun.Benim de dikkatimi çekti hocam 33 yaşında adamla monopoly oynanır ancak. Takımım genç yaşlı almıyorumbelirgin bir kaç taktik verirsen sevinirim
Bekliyorum, Southampton ile ikinci bir sezon yapıyorum.
Reis senin takımdan bir halt olmaz gibi ama en başlarda bol bol al sat yapman lazım orta seviye adamları. Her al satta 10-15 kağıt arası cebe atıyorsun.
South en iy takımlardan biri zaten, doğru taktiği kurup kendi oyununu oynaman lazım senin.
850 milyonuk takım yapmıştım Southu.
Kenan’dan aldım. Satışa koyduğum oyunculardan sattığım olursa onu alırım olur mu
Bakalım, sezon başı iki büyük takıma karşı oynadım, birini kaybettim, diğeri berabere ama o maçta ezilmişim. Daha tabi kadroyu tam olarak tamamlanmadı.Reis senin takımdan bir halt olmaz gibi ama en başlarda bol bol al sat yapman lazım orta seviye adamları. Her al satta 10-15 kağıt arası cebe atıyorsun.
South en iy takımlardan biri zaten, doğru taktiği kurup kendi oyununu oynaman lazım senin.
850 milyonuk takım yapmıştım Southu.
Taktiğin hatalı demekki.Bakalım, sezon başı iki büyük takıma karşı oynadım, birini kaybettim, diğeri berabere ama ezilmişim.
Muhtemelen, deneme yapıyorum bakalım bir kaç taktik üzerinden hazırlık maçları ile.Taktiğin hatalı demekki.
Mustafa renktaşım, teklif eksik gelmiş ama olsun, kabul ettim işin görülsün, hayrını gör. Tavsiyem, hemen listeye koy.Kenan’dan aldım. Satışa koyduğum oyunculardan sattığım olursa onu alırım olur mu
Mustafa renktaşım, teklif eksik gelmiş ama olsun, kabul ettim işin görülsün, hayrını gör. Tavsiyem, hemen listeye koy.