OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Bu arada ayıptır sorması sende ne kadar var şu anda?:D
2014-15-man-city-long-sleeve-home-shirt-fernandinho-25-18765.jpg
En son 24 teklif edeyim, üstüne bir daha ki Kurbanda birlikte bir öküze girelim teklifi yapayim, anlasalim?
Su an bende 51 var, hemen ihtiyacim var diyorsan ver De Bruyne´yi, geri kalanini oyuncu satisli gerceklesince Fernandinho üzerinden ödeyeyim.

Son düzenleme:
En son 24 teklif edeyim, üstüne bir daha ki Kurbanda birlikte bir öküze girelim teklifi yapayim, anlasalim?
Su an bende 51 var, hemen ihtiyacim var diyorsan ver De Bruyne´yi, geri kalanini oyuncu satisli gerceklesince Fernandinho üzerinden ödeyeyim.
Yok şu anda para var oyuncu çıkmasını bekliyorum zaten.
Tamam o zaman 24-Fernandinho+De Bruyne 62=86 milyona anlaştık :D

Yok şu anda para var oyuncu çıkmasını bekliyorum zaten.
Tamam o zaman 24-Fernandinho+De Bruyne 62=86 milyona anlaştık :D
Tamamdir!
Fernandinho satis listesinde, orada tutmanda benim acimdan bir sorun yok, belki senin adina daha yüksek fiyata elden cikar.
Öyle olsa bile, De Bruyne icin 62 verecegim.
Satilmaz ise, elimde 86 Milyon oldugunda tekrar sana yazarim, islemleri yapariz.

Profesyonel futbolcu Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva'nın klubümüze transferi konusunda futbolcu ve klubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilicektir .

Kadro dizilimi ve oyun taktiğimi Güven Soytürk , Keramettin TANRIVERDİ , Kenan Ünal 'ın önerileriyle baştan aşağı değiştirdim. Bugünkü Manchester United maçına yenilenen takımımla çıkacağım.

Maç başlamadan (bir saatten az bir süre kaldı) bir antrenman maçı yaparsam, takımı denesem bu maça olumsuz yansır mı?

Kadro dizilimi ve oyun taktiğimi @Güven Soytürk , @Keramettin TANRIVERDİ , @Kenan Ünal 'ın önerileriyle baştan aşağı değiştirdim. Bugünkü Manchester United maçına yenilenen takımımla çıkacağım.

Maç başlamadan (bir saatten az bir süre kaldı) bir antrenman maçı yaparsam, takımı denesem bu maça olumsuz yansır mı?
Yansımaz yorgunluk gibi bir durum olmuyor zaten dostluk maçlarında aksine oyuncuların gelişir.Benim kadro hazır şu anda istersen benle at ben Manu'yla 0-0 berabere kalmıştım ilk hafta fikir verebilir belki.

bernado_silva_story_1080x630.png

Profesyonel futbolcu Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva ve kulübü Manchester City FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 33.200.000 $ net tutarında transfer bedeli ödenecektir.

bernado_silva_story_1080x630.png

Profesyonel futbolcu Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva ve kulübü Manchester City FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 33.200.000 $ net tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Cok iyi bir transfer yaptin, Genoa´da almistim, skora , hem gol hem asist olarak cok katki veriyor.

Yansımaz yorgunluk gibi bir durum olmuyor zaten dostluk maçlarında aksine oyuncuların gelişir.Benim kadro hazır şu anda istersen benle at ben Manu'yla 0-0 berabere kalmıştım ilk hafta fikir verebilir belki.

Neler olduğunu gördün mü :/

Geri
Üst Alt