- 29 Ekim 2014
- 9.866
- 61
- 323
Kadro kalitem iyi ama yedek kulübem yok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta alana lanzini vereyim reis sana tek antremana 90 olucak overallı benim sistemime uymuyorKadro kalitem iyi ama yedek kulübem yok![]()
orta alana lanzini vereyim reis sana tek antremana 90 olucak overallı benim sistemime uymuyor
Defans arıyorum. Geçici olarak bilginize, ucuz fiyat'dan alınıp sonra tekrar aynı fiyat'dan iade edilecektir.
Kralını yapıyorlar.şike yanirotasyon için
![]()
Kralını yapıyorlar.Ben sadece yedeğe koyacak adam olmadığı için istiyorum. Transfer listemde adamlarım var. O adamlar satıldığında zaten alacağım.
![]()
@Anıl Bunarcı Wijnaldum için 20 vere bilirsen benimde işim görülmüş olur, Aslana borcum var.
ligde ki en golcü oyuncum ayewin sakatlanmasının ardından bi forvet arayışımız hasıl olmuştur
nacho fernandez +10 milyona kimi verebilirsin reis
Iki sıfırdan 3-2 yap, son dakikalarda 3-3 olsun. Tebrikler @Tanju Karayel
Umtiti + 10 milyona diego costayı verebilirim. Ya da Nacho fernandez + 20 milyon![]()
Edit: diego costa 95 overall oldu
![]()
umtitiyi veremem yauv 3 lü stoper oynuyorum zaten en iyisi o![]()
21+ nacho yapalım diego costaya ama şimdi 14 üm var kalan 7 i de oyuncu satttımı ödiyim hemen
umtitiyi veremem yauv 3 lü stoper oynuyorum zaten en iyisi o![]()
21+ nacho yapalım diego costaya ama şimdi 14 üm var kalan 7 i de oyuncu satttımı ödiyim hemen