OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Forvet arayışı olanlar görüşelim. Stoper+para ile takas da olur.

Defans arıyorum. Geçici olarak bilginize, ucuz fiyat'dan alınıp sonra tekrar aynı fiyat'dan iade edilecektir.

@Anıl Bunarcı Wijnaldum için 20 vere bilirsen benimde işim görülmüş olur, Aslana borcum var.

Verebilirdim lakin Wijnaldum dışında Manchester United'a da Smalling için benzer miktarda bir teklif yapmıştım. O senden hızlı davranıp kabul etti. Keşke pazarlık yap deyip 20m teklif gönderseydin bana. Burdaki mentionun bildirimi telefonuma gelmedi.

Edit: Ama 20m'lik oyuncum satılırsa ve Wijnaldum da hala listedeyse yeni teklif yaparım.

sen şampiyon olacaksın

nintchdbpict000352255068.jpg

4GjALA.jpg

Suni puanlar alıyorum sanırım. Lige iyi başlayan anadolu takımları gibiyim :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ligde ki en golcü oyuncum ayewin sakatlanmasının ardından bi forvet arayışımız hasıl olmuştur

nacho fernandez +10 milyona kimi verebilirsin reis

Umtiti + 10 milyona diego costayı verebilirim. Ya da Nacho fernandez + 20 milyon :(

Edit: diego costa 95 overall oldu

Son düzenleme:
Umtiti + 10 milyona diego costayı verebilirim. Ya da Nacho fernandez + 20 milyon :(

Edit: diego costa 95 overall oldu

umtitiyi veremem yauv 3 lü stoper oynuyorum zaten en iyisi o :D
21+ nacho yapalım diego costaya ama şimdi 14 üm var kalan 7 i de oyuncu satttımı ödiyim hemen

umtitiyi veremem yauv 3 lü stoper oynuyorum zaten en iyisi o :D
21+ nacho yapalım diego costaya ama şimdi 14 üm var kalan 7 i de oyuncu satttımı ödiyim hemen

Cresswell`i satış listesinden çıkarırsan Nachoya 8 milyonluk teklif yapayım. Sen de Costayı 22 ye alırsın, 7 milyon da sonra artık.

Geri
Üst Alt