OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Melih'e Mention at, Rumuzun ile birlikte, davet gönderecektir.

Sağol Kenan dostum... Umarım kabul edilirim... Her seferinde iş toplantılarında olduğumdan mütevellit bu organizasyonları hep kaçırdım... Böyle bir fırsatım var ise girip değerlendirip sizinle beraber oynamak zevklidir...

Taliplisi yok ise eğer... West Ham takımıyla sezon sonuna kadar olmak kaidesiyle... İlgilenebilirim renkdaşlarım...
Şimdiden hoşgeldin takımını tanımak istersin
184c70789ac6e5684ac92be3d610f501.jpg

d7ffa8f69f5de7abf9aec98906b66f7e.jpg

cb6a385b860924f265d04a9cc5d6f6a7.jpg

868db4c0eae7c6c0cf419e5591d3a819.jpg

353cf870f8f330eb4737720a8f4fc1c5.jpg

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oha yanlışlıkla west hamdan istifa etmişim başka bi ligden istifa ettim diye biliyodum :D

Devam etmek istemezsen ben girmek isterim yanlış anlamazsan...
yok reis sıkıntı yok madem aldın devam et güzel bi takım bıraktım diye düşünüyorum zaten fekat bi takım borçlarımız var brighton takımına 7.5 milyon vericeğimiz var onu takdim edersin artık satılık listesinde satılan olursa :D

yok reis sıkıntı yok madem aldın devam et güzel bi takım bıraktım diye düşünüyorum zaten fekat bi takım borçlarımız var brighton takımına 7.5 milyon vericeğimiz var onu takdim edersin artık satılık listesinde satılan olursa :D

O kulüp ile görüşüp borçları 1 sene içersinde ödeyeceğim... Acil lazım ise çek veyahut senet veririm dostumuza bizi kırmaz sanırım...

O kulüp ile görüşüp borçları 1 sene içersinde ödeyeceğim... Acil lazım ise çek veyahut senet veririm dostumuza bizi kırmaz sanırım...

oyun sistemimiz 3-4-3 idi ben ona göre savunma tandemi oluşturmuştum fakat rotasyonda hem savunma hemde orta alanda bi takım sıkıntılar olduğunu görüceksiniz ona göre tedbirleri alırsınız zaten satılan oyuncu olursa iyi bir meblağ giricektir kasaya takımımızın da yaşı gayet genç
başarılar

Osman SEDEN reis stoperine güzel bir teklif yaptım ben olsam reddetmezdim açıkçası ?

Benim bütçem ve kadrom ile halı saha maçı yapılmaz. Üzerinde uğraşıyorum. Yeni oyuncularla bir yere geldim. İlk haftalar 4-5 yiyordum. Şimdi son dakika golleriyle tek farkla yeniliyorum. :D

Bu arada artık tek amacım küme düşmemek; ilk 10 gerçekten hayal gibi :asd22:

Benim bütçem ve kadrom ile halı saha maçı yapılmaz. Üzerinde uğraşıyorum. Yeni oyuncularla bir yere geldim. İlk haftalar 4-5 yiyordum. Şimdi son dakika golleriyle tek farkla yeniliyorum. :D

Bu arada artık tek amacım küme düşmemek; ilk 10 gerçekten hayal gibi :asd22:

O konuda haklısın Sayın Sevim, Ligin ortalama takım değeri tam tamına, 326 Milyon.. Ama senin ki 70M :asd22::asd22:

O konuda haklısın Sayın Sevim, Ligin ortalama takım değeri tam tamına, 326 Milyon.. Ama senin ki 70M :asd22::asd22:

Bu elim durumdan kurtulmam için transfere ihtiyacım var. Bu yüzden sana yapmış olduğum teklifi kabul et. Eder misin demiyorum. ET! :asd22:

Başka param yok teklif yükseltme :D

oha galibiyet aldım hem de deplasmanda

Southampton 1-3 WBA

Geri
Üst Alt