OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Arkadaşlar bugün kadroda yedek yoksa ve oyuncun kırmızı kart yediği için yerine koyacağın adam yoksa maça 10 kişi mi çıkıyorsun yoksa hükmen mağlup mu oluyorsun?

Arkadaş bu nedir, aşağı yukarı her deplasman maçında bir kırmızı kart.

musap reisle maçımızın önemli pozisyonları

ZOnmb0.jpg

Benim olmadığım bir OSM ligi hiç şüphesiz zevk vermeyecektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arsenal maçına kafayı çok yordum ve sonunda müthiş taktiğimlen kazandım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dersine iyi çalışmışsın. Kaç haftadır yenilmeyen takımım resmen dağıldı 2.yarı. Tebrik ediyorum:)

Liverpool u deplasmanda 2-0 net bir skorla yenmişiz. Ama 1.dakikada golü atan Berardi’yi 32. dakikada hunharca sakatlayan Liverpoolun oyunu çirkinleştirmesini kınıyorum. Oyuncumuz 4 hafta sahalardan uzak kalacak olup, tedavisine ivedilikle başlanmıştır.

Liverpool u deplasmanda 2-0 net bir skorla yenmişiz. Ama 1.dakikada golü atan Berardi’nin 32. dakikada hunharca sakatlayan Liverpoolun oyunu çirkinleştirmesini kınıyorum. Oyuncumuz 4 hafta sahalardan uzak kalacak olup, tedavisine ivedilikle başlanmıştır.

Tebrik ediyorum renktaş. Ben verdim bu emri, hareket çekti bana saldırın dedim.

Benim olmadığım bir OSM ligi hiç şüphesiz zevk vermeyecektir.

Burnley'i bıraktığın çukurdan çıkartıyoruz admin bey için rahat olsun.

Ayrıca bu akşam muhtemelen tarihinin en şanslı galibiyetini alan Arsenal'i de tebrik ederiz.

Southampton menajeri istifa etmiş. Taliplisi varsa gelsin.

Burnley'i bıraktığın çukurdan çıkartıyoruz admin bey için rahat olsun.

Ayrıca bu akşam muhtemelen tarihinin en şanslı galibiyetini alan Arsenal'i de tebrik ederiz.

Teşekkür ettim. Zor bir galibiyet oldu daha kolay olur diye düşünüyordum. Bu arada oyuncuma teklif göndermişsin kabul ettim ama paranı harcamışsın sanırım o yüzden onaylanmadı.

Teşekkür ettim. Zor bir galibiyet oldu daha kolay olur diye düşünüyordum. Bu arada oyuncuma teklif göndermişsin kabul ettim ama paranı harcamışsın sanırım o yüzden onaylanmadı.

Aynen maça kadar takviye yapmam lazımdı, beklediğim sürede teklife geri dönüş gelmeyince daha fazla bekleyemedim. Sağol yine de, belki gece oyuncu satışı yapabilirsem teklifi yinelerim.

Geri
Üst Alt