- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Arkadaşlar bugün kadroda yedek yoksa ve oyuncun kırmızı kart yediği için yerine koyacağın adam yoksa maça 10 kişi mi çıkıyorsun yoksa hükmen mağlup mu oluyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Döndüm oyun içinde, 38e olur, kasada para yok, yerine düşündüğüm oyuncunun bedeli bu olduğu için diye yazmıştım. Sana bişey gelmedi mi?
Başka mevkiden adam kaydırabilirsin.Arkadaşlar bugün kadroda yedek yoksa ve oyuncun kırmızı kart yediği için yerine koyacağın adam yoksa maça 10 kişi mi çıkıyorsun yoksa hükmen mağlup mu oluyorsun?
Sen koymasan bile eksik çıkacağını sanmıyorum.Arkadaşlar bugün kadroda yedek yoksa ve oyuncun kırmızı kart yediği için yerine koyacağın adam yoksa maça 10 kişi mi çıkıyorsun yoksa hükmen mağlup mu oluyorsun?
Musap için çok acı bir durum.musap reisle maçımızın önemli pozisyonları
![]()
Arsenal maçına kafayı çok yordum ve sonunda müthiş taktiğimlen kazandım
Arsenal maçına kafayı çok yordum ve sonunda müthiş taktiğimlen kazandım
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrik ediyorum renktaş. Ben verdim bu emri, hareket çekti bana saldırın dedim.Liverpool u deplasmanda 2-0 net bir skorla yenmişiz. Ama 1.dakikada golü atan Berardi’nin 32. dakikada hunharca sakatlayan Liverpoolun oyunu çirkinleştirmesini kınıyorum. Oyuncumuz 4 hafta sahalardan uzak kalacak olup, tedavisine ivedilikle başlanmıştır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim olmadığım bir OSM ligi hiç şüphesiz zevk vermeyecektir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrik ediyorum renktaş. Ben verdim bu emri, hareket çekti bana saldırın dedim.
Olacağım, gerekirse Şike yapıp olacağım.Üzerimize oynanan oyunları bozacağız. Anadolu kulüplerinin avrupya gitmesine engel olamayacaksınız
![]()
Burnley'i bıraktığın çukurdan çıkartıyoruz admin bey için rahat olsun.
Ayrıca bu akşam muhtemelen tarihinin en şanslı galibiyetini alan Arsenal'i de tebrik ederiz.
Teşekkür ettim. Zor bir galibiyet oldu daha kolay olur diye düşünüyordum. Bu arada oyuncuma teklif göndermişsin kabul ettim ama paranı harcamışsın sanırım o yüzden onaylanmadı.